[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Florin Barbu

A colaborat cu publicațiile TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, din octombrie 2011, este Editor Localuri al revistei BeWhere!.

editori.bewhere.ro/florin-barbu/
TIFF-ul meu

TIFF-ul meu

Într-un anume fel, îmi pare rău că scriu pentru ultima oară despre această ediție a festivalului clujean. Ultima oară, asta însemnînd un soi de încheiere a zilelor pe care le-am petrecut la Cluj.

Sufletul roboțelului

Sufletul roboțelului

Recunosc, nu aș fi făcut nici o recomandare pentru astăzi, pentru că sîmbăta, după o săptămînă obositoare, ar fi bine să ieșiți la aer, să vă plimbați, să stați la terase și să leneviți.

Filmul zilei la TV: Sucker Punch

Filmul zilei la TV: Sucker Punch

Astăzi sînt, cum să zic, generos,vreau să vă răsfăț(ați). Vă ofer nu unul, ci trei filme (sună ca o reclamă la cine știe ce produs/device minune) pe care și eu le-aș vedea dacă nu aș fi la TIFF, sau sacă nu ar începe Euro 2012.

TIFF 2012 continuă

TIFF 2012 continuă

E SOARE!!! Acum, la 11 am, cînd scriu, afară e soare! Asta după ce marți și ieri a plouat pe rupte. Cred că este cel mai nesuferit meteorogic TIFF la care am fost.

La malul Balticii

La malul Balticii

Dacă ajungeți vara aceasta în Polonia pentru fotbal, ar fi minunat să hoinăriți pentru câteva zile prin încântătoarea zonă Gdańsk, Gdynia și Sopot.

Cocktail Bar: Deja Vu

Cocktail Bar: Deja Vu

Pe 12 iunie Mama Rusia îşi serbează ziua şi istoria, destul de recente. Cum într-unul dintre numerele anterioare ale revistei am recomandat restaurantul Tchaikovsky, ce-ar fi să fac o oprire la barul de pe (fostul) Magheru, vizavi de Biserica Italiană?

Brunch la Novotel

Brunch la Novotel

Duminicile în familie sunt o tradiție a vieții private, un moment când ne adunăm, cu mic, cu mare, tineri și mai puțin, în jurul mesei care trebuie să fie o celebrare a viețuirii împreună.

Artsy: Casa Actorilor

Artsy: Casa Actorilor

Într-o casă mare, dar nu uriaşă, de puţin timp s-a deschis un spaţiu căruia nu i-aş spune nici cârciumă, nici teatru, nici spaţiu neconvenţional.

Gala Wine Bar

Gala Wine Bar

Unul dintre lucrurile frumoase (aş spune chiar delicate) despre Portugalia este că ziua naţională, 10 iunie, celebrează moartea unui poet: Luis de Camões!

Ikea - restaurant suedez

Ikea - restaurant suedez

Abba, Ikea şi, de curând, trilogia Fetei cu dragonul tatuat sunt unele dintre cele mai (re)cunoscute mărci suedeze. A, da, şi femeile foarte frumoase.