[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 6/06/2012

Cocktail Bar: Deja Vu

Cocktail Bar: Deja Vu

Pe 12 iunie Mama Rusia îşi serbează ziua şi istoria, destul de recente. Cum într-unul dintre numerele anterioare ale revistei am recomandat restaurantul Tchaikovsky, ce-ar fi să fac o oprire la barul de pe (fostul) Magheru, vizavi de Biserica Italiană?

Ar fi o schimbare plăcută în plimbarea aceasta prin sărbătoritele lunii iunie pe mal de Dâmboviţa. Mai mult, cum ar fi să cobor într-o zi de marţi, n-or sta la pândă tocmai acolo ceasurile rele? E niţel straniu să vezi locul acesta gol şi tăcut. Pasionaţii ştiu că în weekend e foarte dificil să ajungi până la bar, cu sau fără rezervare.

 

Dar atmosfera e „haraşo” (sper că înseamnă de bine) şi, pe lângă muzica bună, aveţi o listă foarte tentantă de cocktailuri de încercat. Eu aş fi vrut Imponderability, dar barmanul (căruia îi mulţumesc pentru grija pe care o arată clienţilor mai noi...) a fost în impo... sibilitate fizic-obiectivă să-mi satisfacă dorinţa, pentru că ţinutul clientului cu capul în jos necesita încă vreo doi tovarăşi, indisponibili într-o seară ploioasă de marţi. 

 

Tot vorbind de una-de alta (unul dintre cei mai agreabili barmani pe care i-am întâlnit), de Amnezia mea preferată, mi-a fost recomandată Last Breath (25 lei), o Amnezia puţin mai elaborată, cu zahăr flambat (sper că-i relativ corect cum spun), cu alcool tare şi cu aburul tras pe pai, dar din paharul de coniac aşezat cu gura în jos. 

 

Noul meu preferat! V-aş mai recomanda Turnul Eiffel! Până atunci, spasiba vă spune tov. Barbu.

 

Deja Vu, Nicolae Bălcescu 25, 021.311.23.22, 0721.918.279; www.dejavu-club.ro