[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 16/01/2014
Dansul și Avansul - un nou concept de party, la Colectiv
Bucureşti Dansul și Avansul, pe 18 ianuarie în Colectiv

Dansul și Avansul - un nou concept de party, la Colectiv

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, după 10 seara, debutează în Colectiv (noul stabiliment urban din București, Piața Bucur) seria de petreceri „Dansul și Avansul”.

Mergi?

Dansul…vine cu avansul.

Sâmbătă aceasta se anunță a fi o serată dansantă, fără pretenții și fără etichete.
Departe de rigorile sociale, seratele inițiate în Colectiv, „noul stabiliment urban” din București (strada Tăbăcarilor 7) adună suflete petrecăreșe pe ritmuri „flirtoase”.

Fiecare nouă ediție propune un alt decor, menit să vă atragă să intrați în atmosferă și să încercați un dans sau… un avans.


UFe și AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor, iar combinația dintre un colecționar de muzică de pe toate meridianele lumii și un autentic degustător de party vibes nu poate fi altfel decât ideală.

Invitații primei ediții sunt Borac și Batz de la RotoPerCutoR.

De visuals se ocupă Schultz.

Pe 18 ianuarie se anunță o seară plină de dans, dar nu oricum: o să se împletească niște boogie woogie, cu replici în portugheză și cu ritmuri de samba când vă așteptați mai puțin. Mai apoi veți trece înspre contemporaneitate prin supape mai verosimile, tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks... 


 

Numai cine se încumetă la un dans și un avans va putea ști cu siguranță!


Detalii pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/811402148876453/

Intrarea: 10 lei