[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi de noapte bucuresti

ŞtiriDansul și Avansul - un nou concept de party, la Colectiv

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, după 10 seara, debutează în Colectiv (noul stabiliment urban din București, Piața Bucur) seria de petreceri „Dansul și Avansul”.

CluburiPlayer Hall of Fame Club

Clubul Player din Bucureşti are un design în stil baroc modern. Suprafaţa clubului este de peste 1000mp şi 1.500 de locuri, dintre care 500 pe scaune. Poate găzdui şi petreceri private sau lansări de produse. Cafeneaua Player are 200 de locuri.

CluburiBellagio Club

Clubul Bellagio din Bucureşti este decorat în stil art nouveau, candelabre şi o scenă timp catwalk. Organizează petreceri corporate, lansări de produse, dar şi prezentări de modă.

CluburiKristal Glam Club

Clubul Kristal din Bucureşti a găzduit numeroase concerte ale DJ-ilor români şi din străinătate. Clubul se va redeschide într-un nou loc, pe bulevardul Regina Elisabeta, în fostul Cinema Festival, lângă parcul Cişmigiu.

CluburiThe Vault

The Vault Club din Bucureşti este amplasat în Centrul Istoric al oraşului, fiind dedicat petrecerilor şi muzicii live. Are animatoare, cocktail-bar şi DJ.

CluburiOpium Stage

Opium Stage Club organizează petreceri pentru zilele de naştere sau onomastică, ale burlacilor sau orice alt eveniment. Joia este seara pentru karaoke, iar în weekend este "teenage party".