[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi centrul vechi

CluburiSpice Pub & Club

Spice”, clubul de pe Calea Victoriei, un loc care mie îmi place, printre altele, şi pentru că e printre puţinele cluburi care nu e (era să zic îngropat) sub nivelul solului.

CluburiClub Panic!

"Don't PANIC, we're open!", acesta este anunţul cu care ne liniştesc cei de la clubul din Academiei 19.

CluburiCluburi din Centrul Vechi: Iron City

Smoala care acoperea pereţii m-a făcut să ocolesc Iron City, după prima experienţa avută în urmă cu aproape trei ani. Dar, pentru că sâmbătă seară trupele Prea Târziu şi Running Clouds au performat aici, am revenit.

CluburiExpirat OtherSide

Expirat OtherSide este scena de muzică numărul 2 din Expirat, fiind un spaţiu independent, mai restrâns. Funcţionează trei zile pe săptămână, cu genuri muzicale diferite: miercuri-selectro, vineri-supradoză de piese, sâmbătă-going out on saturday.

CluburiThe Vault

The Vault Club din Bucureşti este amplasat în Centrul Istoric al oraşului, fiind dedicat petrecerilor şi muzicii live. Are animatoare, cocktail-bar şi DJ.

CluburiTrue Club

True Club este un local în care muzica live ocupă primul loc, alături de show-uri de stand up comedy sau petreceri private.

CluburiBig Mamou

Clubul Big Mamou şi-a deschis porţile în anul 1994 şi predomină muzica blues şi jazz, fiind gazda a numeroase concerte de gen.

CluburiThe Silver Chruch

The Silver Church este un spaţiu neconvenţional, cu un design gotic, unde se organizează concerte live cu DJ şi animatoare sau petreceri tematice. Este situat la parterul Casei de Cultură a Studenţilor, fosta Preoteasa.

CluburiEl Comandante

Cluburile El Comandante păstrează atmosfera underground şi sunt în număr de trei în Bucureşti: Grande (strada Viitorului nr. 26), Primer (strada Sf. Ştefan nr. 13) şi Junior (strada Stavopoleos nr. 8). Organizează petreceri tematice.

CluburiRevenge Club

Clubul Revenge din Centrul Vechi al Bucureștiului este deschis în fiecare noapte. Intrarea este liberă, iar muzica satisface mai multe gusturi (alternative, dubstep, drum&bass, grime, hip-hop, oldies, reggae, trap). La bar se păstrează tradiția prețurilor studențești și a ofertelor speciale.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.