[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/01/2013
Concert Mono în Bucureşti @ B’ESTFEST Summer Camp pre-party

Concert Mono în Bucureşti @ B’ESTFEST Summer Camp pre-party

Trupa japoneză Mono va concerta pentru prima dată în România pe 11 martie, în The Silver Church, în cadrul turneului de prezentare al noului lor album, For My Parents.

Mergi?

Evenimentul este primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o serie care va pregăti publicul pentru ediţia din acest an, ce va avea loc în weekendul 5-7 iulie, în Tunari.

Mono a fost înfiinţată în 1999, la Tokyo, şi are în discografie 6 albume, adevărate surse de inspiraţie pentru curentul post-punk din prezent. Muzica trupei este un amestec de experimental şi instrumental rock, cu treceri prin shoegaze, muzica clasică, ecouri noise şi atingeri minimaliste.

În deschidere va fi prezent proiectul Costin Chioreanu And The Choir of 13 Ghosts, artistul de origine română fiind cunoscut pentru colaborările sale cu trupe din ţară şi străinătate pe partea de design şi ilustraţie. El îşi compune şi înregistrează singur soundtrack-uri pentru expoziţiile sale de grafică.

Biletele pentru concertul Mono pot fi achiziţionate online pe iabilet.ro şi metalhead.ro/bilete, sau în seara concertului, la intrarea în club, la preţul unic de 60 de lei.