[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri 2013

ŞtiriFestivalul SoNoRo. Lansarea albumului de fotografie Sonoro Conac

Marți, 12 noiembrie, de la ora 19.00, la Institutul Francez, Sala Elvire Popesco, are loc lansarea albumului Sonoro Conac, care cuprinde lucrările fotografului Șerban Mestecăneanu și texte scrise de Luiza Zamora, cu un concept grafic semnat de Corina Duma.

ŞtiriA început cea de-a treia ediție a Festivalului de Film Evreiesc – București 2013!

Duminică, 20 octombrie 1913, a început Festivalul de Film Evreiesc Bucureşti (BJFF)! 36 de filme, în premieră în România, vor rula, pe parcursul celor cinci zile de festival, la Studioul Horia Bernea, din cadrul Muzeului Naţional al Țăranului Român, și la cinematograful Elvira Popescu.

MuzicăExtrem. Rockstadt Extreme Fest 2013

Singurul festival de rock extrem din Romania, Rockstadt Extreme Fest, are loc în perioada 29-31 august. Trupele care țin capul de afiș al festivalului sunt Napalm Death și revelația Gojira.

MuzicăLine-up complet Rock the City 2013

Rock The City 2013 are loc în perioada 27-28 iulie, în Complexul Romexpo din Capitală. Printre numele noi adăugate pe afiș se regăsesc trupe din România, Austria și Germania.

MuzicăShe really has a halo

S-a mai dus o ediție a B’Estfest. A șaptea. Și nu știu cum se face, dar, în fiecare an, amintirea pregnantă este sinonimă cu o trupă de suflet, dar și cu o revelație.

MuzicăGărâna Jazz Festival XVII

Ediţia cu numărul XVII a Gărâna Jazz Festival este programată să aibă loc în perioada 11-14 iulie. Locul rămâne acelaşi: Poiana Lupului (Gărâna, Reşiţa, Caraş-Severin).

ŞtiriTexas, la B'Estfest Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de această dată fiind vorba despre Texas, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale curentului rock alternativ britanic.

ŞtiriMarky Ramone’s Blitzkrieg şi Camo&Krooked, la Peninsula

Trupa de punk americană Marky Ramone’s Blitzkrieg și duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked vor concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura în perioada 18-21 iulie, la Cluj-Napoca.

MuzicăEUROPAfest 2013 sărbătoreşte 20 de ani de muzică bună

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de EUROPAfest, în care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarcă prin muzică live, profesionalism şi eleganţă. Din anul 2005 EUROPAfest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

ŞtiriKaiser Chiefs şi Ska-P vor concerta la Festivalul Peninsula

Una dintre cele mai populare trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, eveniment programat între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca.

ŞtiriPeninsula 2013, în Cluj-Napoca

Festivalul Peninsula va fi organizat, anul acesta, în Cluj-Napoca. Locul în care va avea loc ediţia cu numărul 11 este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spaţiu ideal concertelor, petrecerilor şi evenimentelor culturale.

ŞtiriConcert Mono în Bucureşti @ B’ESTFEST Summer Camp pre-party

Trupa japoneză Mono va concerta pentru prima dată în România pe 11 martie, în The Silver Church, în cadrul turneului de prezentare al noului lor album, For My Parents.

ŞtiriPromoţia Rock the City 2013, extinsă până la 5.000 de bilete

Datorită numărului mare de cereri din partea fanilor, organizatorii Rock the City 2013 au decis să extindă cu încă 3.000 de tichete oferta promoţională cu reducere de 20%.

ŞtiriAu fost puse în vânzare biletele pentru festivalul Rock the City

Organizatorii festivalului Rock the City 2013, unde cap de afiş este Rammstein, au anunţat că preţul abonamentelor variază de la 143,78 lei la 479,25 lei.