[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 18/03/2013
Kaiser Chiefs şi Ska-P vor concerta la Festivalul Peninsula

Kaiser Chiefs şi Ska-P vor concerta la Festivalul Peninsula

Una dintre cele mai populare trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, eveniment programat între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca.

Mergi?

Trupa din Leeds va concerta în prima zi a festivalului. Melodiile trupei au fost inventate pentru a putea fi cântate pe stadioane şi la cele mai mari festivaluri, în faţa a zeci de mii de fani, iar solistul Ricky Wilson este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni animatori ai industriei mondiale.

Cea mai cunoscută trupă de ska-punk din Europa va cânta din nou la Festivalul Peninsula. După concertul din 2010, bascii de la Ska-P se întorc în România. Ei vor urca pe scenă pe 20 iulie.

Pentru prima dată la noi în ţară va mixa unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, Utah Jazz, pe 18 iulie.

Tot în premieră va concerta şi noua speranţă a electroswing-ului italian, The Sweet Life Society, pe 19 iulie.

Biletele pentru Festivalul Peninsula pot fi achiziţionate de astăzi pe eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.  

Ediţia cu numărul 11 a Festivalului Peninsula se desfăşoară anul acesta în Valea Gârbăului, din Cluj-Napoca, la doi kilometri de staţia capăt de linie din cartierul Mănăştur, pe o suprafaţă de 11 hectare.