[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Cluj-Napoca

ŞtiriLAURA BRETAN, INVITATA SPECIALA A CELEBRULUI MICHAEL BOLTON IN CONCERTELE DIN ROMANIA

In urma primirii confirmarii oficiale din partea artistului si a managementului acestuia, LAURA BRETAN va fi INVITATA SPECIALA a concertelor sustinute de MICHAEL BOLTON in Romania!

ŞtiriMichael Bolton va concerta in Cluj-Napoca si Bucuresti

Celebrul muzician Michael Bolton va sustine doua concerte in Romania: pe 20 iulie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si pe 22 iulie la Sala Palatului din Bucuresti, ambele cu incepere de la ora 20.00!

ŞtiriYAMATO The Drummers of Japan, în concert la Cluj Napoca şi Bucureşti

Vineri, 9 noiembrie, la ora 19:30 , la Opera Națională Română Cluj-Napoca și duminică, 11 noiembrie, la ora 19:30, la Circul Metropolitan București, vă invităm la întâlnirea cu emisarii culturii și spiritualității nipone.

ŞtiriTenorul ALESSANDRO SAFINA va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

ŞtiriVești excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, ALESSANDRO SAFINA

Din 1 noiembrie, ai bilete incluse în pachet promoțional!

ŞtiriTenorul Alessandro Safina şi-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul artist și ce așteptări are

Vineri, şarmantul tenor italian ALESSANDRO SAFINA a împlinit 53 de ani.

ŞtiriBilete cu preţ redus la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA

Pentru iubitorii de evenimente cultural-artistice, care aleg sa se deconecteze la finalul zilelor incarcate de la serviciu si sa profite de cateva ore de relaxare in compania artistilor autohtoni sau a starurilor de notorietate mondiala, exista oferte tentante la bilete.

ŞtiriDoar 5.000 de abonamente, disponibile pentru festivalul UNTOLD

S-au vândut 30.000 de abonamente la festivalul UNTOLD. Cu două luni înainte de începerea evenimentului, mai sunt disponibile la vânzare doar 5.000 de astfel de tichete.

MuzicăUNTOLD Festival de Cluj

Prima ediție a festivalului UNTOLD se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj Napoca. EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass și funk se adună pe cele zece scene.

EditorialeSunetul lui 2015

Anul 2015 are șanse să fie unul bun, din punct de vedere muzical. Nu are rost să fac bilanțul lui 2014, pentru că aș putea să număr pe degetele de la o mână concertele bune care au avut loc în România.

Muzică clasicăÎncepe Festivalul SoNoRo 2014 - „BRIDGES”

A IX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo se desfășoară anul acesta între 31 octombrie și 17 noiembrie 2014, la București, Cluj-Napoca și Iași, sub tema “BRIDGES”.

MuzicăSoundczech 2014, în patru orașe din țară

A treia ediție a festivalului de muzică cehă contemporană Soundczech are loc în perioada 24 septembrie – 11 octombrie 2014, la București, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

ŞtiriNoaptea Albă a Filmului Românesc, la București și Cluj-Napoca

Filme artistice, de lung și scurt metraj, și documentare vor fi proiectate, în noaptea de 19 septembrie, la București și Cluj-Napoca.

Ştiri„Sweet Sixteen” și „Whiskey and Pills”, în setlistul concertului Billy Idol

Au mai rămas două zile până la concertul pe care Billy Idol îl va susține la Arenele Romane din București și trei, până la cel de la Cluj-Napoca.

MuzicăBilly Idol: „O piesă nouă seamănă cu o țară necunoscută”

Billy Idol plănuiește să lanseze anul acesta un nou album, primul după o pauză de opt ani, dar și autobiografia, „Dancing with myself”.

ŞtiriBilly Idol, din nou în România

Legenda rock Billy Idol, pe numele său adevărat William Michael Albert Broad le dă întâlnire fanilor români pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală, și o zi mai târziu, pe 30 iunie, va cânta în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena.

Ştiribyron lansează Melancolic

Trupa byron se pregăteşte de lansarea albumului Melancolic. Astfel, muzicienii români vor susține o serie de trei concerte pentru prezentarea acestuia: două la București, în clubul The Tube (21 februarie) și Studio Hermes (22 februarie), și unul la Cluj Napoca, la Euphoria Music Hall (23 februarie).

FeaturesElegant Journey from Violin to Fb and Back

Pavel Šporcl, the most appreciated Czech violinist of the last ten years, performed this autumn for the first time in front of the Romanian public, celebrating the Czech Independence Day together with Alexandru Tomescu.

ŞtiriProgramul Festivalului SoNoRo

A opta ediţie a SoNoRo va avea loc între 1 şi 19 noiembrie, în Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

ŞtiriStephen Frears, premiul pentru întreaga carieră la TIFF 2013

Unul dintre cei mai apreciați regizori britanici, Stephen Frears, va primi Premiul pentru Întreaga Carieră / Lifetime Achievement Award la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 mai - 9 iunie, Cluj).