[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 3/03/2014
Billy Idol, din nou în România
Bucureşti Cluj-Napoca Billy Idol, 29 iunie - București, Arenele Romane, 30 iunie - Cluj-Napoca, Cluj Arena. Preț bilete: 128,4; 160,5; 181,9; 214; 235,4 lei

Billy Idol, din nou în România

Legenda rock Billy Idol, pe numele său adevărat William Michael Albert Broad le dă întâlnire fanilor români pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală, și o zi mai târziu, pe 30 iunie, va cânta în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena.

Billy Idol a mai concertat la București, în luna iulie 2006, tot la Arenele Romane. Vara aceasta, americanul în vârstă de 58 de ani se află în turneu european, trecând prin mai multe orașe, precum: Solvesborg (Swedish Rock Festival), primul din turneu, ajungând apoi la Roma, Hamburg, Bratislava sau Viena. 

De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol și-a creat o nișă muzicală unică, și este o emblemă de peste trei decenii. Și-a câștigat respectul fanilor pentru că a reușit, de la bun început, să facă loc arogantei atitudini punk în popul și rockul mainstream, cu piese ce s-au transformat în evergreenuri.

La fel de energic ca întotdeauna, Idol o pornește din nou la drum în vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generații ocazia de a cânta alături de el într-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Îl are alături de el pe partenerul său de mult timp, o legendă el însuși - Steve Stevens (chitară).   

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care a început colaborarea cu geniul chitării Steve Stevens. De aici încolo, Billy a lansat hit după hit, printre care Rebel Yell, White Wedding, Dancing With Myself, Flesh For Fantasy, Hot In the City, Eyes Without A Face, Cradle of Love și multe altele.

În octombrie 2014, Billy Idol își va lansa autobiografia „Dancing with myself”, precum și primul său album de studio din 2005 încoace.

Pre-sale: biletele Regular pentru concertul Billy Idol la București sunt disponibile la preţul promoțional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în preziua concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.