[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/05/2014
Billy Idol: „O piesă nouă seamănă cu o țară necunoscută”
Bucureşti Cluj-Napoca Billy Idol, 29 iunie - București, Arenele Romane, 30 iunie - Cluj-Napoca, Cluj Arena. Preț bilete: 128,4; 160,5; 181,9; 214; 235,4 lei

Billy Idol: „O piesă nouă seamănă cu o țară necunoscută”

Billy Idol plănuiește să lanseze anul acesta un nou album, primul după o pauză de opt ani, dar și autobiografia, „Dancing with myself”.

„Am început deja să punem piesele cap la cap pentru album”, a declarat muzicianul pentru Billboard.com. „Câteva dintre ele sunt mai mult balade, dar se echilibrează cu restul de piese alerte în stilul conscrat, sound-ul Idol pe care oamenii îl știu și-l așteaptă. O piesă nouă seamănă cu o țară necunoscută... visezi la o lume care se concretizează la un moment dat”.

Pe 29 iunie, Billy Idol revine la București, iar o zi mai târziu, pe 30 iunie, el cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena.

Până în preziua concertului de la București, biletele sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei (Regular) și 214 lei (Golden Ring). Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei, iar biletele Golden Ring la prețul de 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Taguri: