[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/02/2016
Dhafer Youssef concertează în octombrie @ Jazz Night Out

Dhafer Youssef concertează în octombrie @ Jazz Night Out

Dhafer Youssef, maestru al oudului, revine în cadrul seriei Jazz Night Out cu un concert programat să aibă loc pe 27 octombrie, la Sala Radio din București.

După un show sold out în 2014, muzicianul tunisian va prezenta în București noul său disc care va apărea în luna martie.

La București, Youssef îl va avea alături pe americanul Mark Guiliana, unul dintre cei mai versatili bateriști ai momentului. Guiliana este prezent nu doar pe  ultimul album al regretatului David Bowie, Blackstar, ci și în centrul scenelor contemporane de jazz și de muzică electronică. A colaborat, printre alții, cu Dave Douglas, Avishai Cohen, Gretchen Parlato și Brad Mehldau, pianistul cu care pune bazele grupului Mehliana.

Cvartetul lui Dhafer Youssef este completat de pianistul Aaron Parks și basistul Ben Williams. Parks, premiat la Thelonious Monk International Jazz Piano Competition, a înregistrat și întreprins turnee cu Terence Blanchard, Joshua Redman, Kurt Rosenwinkel și Gretchen Parlato, dar a contribuit și la peliculele unor mari regizori americani, precum Spike Lee.  

De cealaltă parte, Ben Williams are și el un premiu Thelonius Monk pentru bas, este membru al grupului Pat Metheny’s Unity Band, cu care a câștigat un Grammy pentru  Best Jazz Instrumental Album în 2013.  

Concertul  Dhafer Youssef va începe de la ora 20.00.Accesul în sală se face începând cu ora 19.30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Biletele pentru acest eveniment costă 120, 150 și 180 de lei în funcție de categorie, și pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim.

Taguri: