[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte 2016

ŞtiriȘtefan Bănică, Concert Extraordinar de Crăciun – sold out 9 și 10 decembrie. Artistul a lansat “Acasă de Crăciun”

Concertele Extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică din 9 și 10 decembrie sunt sold-out! Mai sunt bilete disponibile doar pentru cel de-al treilea concert, din 11 decembrie, ora 19:30, Sala Palatului.

ŞtiriCATEGORIE NOUA DE BILETE LA CONCERTUL SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

In doar cateva zile patrundem cu bucurie in mult asteptata perioada magica a cadourilor de Craciun.

ŞtiriDestinNație AdrianNaidin.ro – un pas înainte, după șocul vieții

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:30, destinația este AdrianNaidin.ro.

ŞtiriDouă săptămâni până la concertul LARA FABIAN de la Sala Polivalentă Craiova

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste numai două săptămâni.

ŞtiriLa cererea publicului, al treilea Concert de Crăciun Ștefan Bănică

Pentru al 15-lea an consecutiv, Ștefan Bănică susține la Sala Palatului seria Concertelor Extraordinare de Crăciun, o tradiție fără egal în industria muzicală românească.

ŞtiriStrauss Festival Orchestra Vienna, primul concert sold-out la Sala Palatului

Strauss Festival Orchestra Vienna aduce in decembrie Craciunul in pasi de vals in Romania! Vienezii vor sustine in perioada 12-21 decembrie 10 concerte in tara noastra.

ŞtiriREGULI DE ACCES SI CONDUITA LA BATALIA HITURILOR dintre BZN si BONEY M

Duminica, 4 decembrie, va avea loc primul eveniment sub egida BATALIA HITURILOR, unde vor urca pe scena formatiile BZN si Boney M., concert ce se va desfaura la Sala Palatului din Bucuresti!

Ştiridirectia 5 se pregateste de concertul aniversar "Ramane din noi... dragostea", unde va lansa un nou album

directia 5 aniverseaza 25 de ani de activitate printr-un concert exceptional la Sala Palatului si un nou material discografic, "Love, Peace & Harmony".

ŞtiriSpace Needle deschide showul ALTERNOSFERA de la Bucuresti din Quantic

Pe 9 decembrie ALTERNOSFERA revine la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab).

ŞtiriMARIZA, O VOCE CU PERSONALITATE SI UN CONCERT MEMORABIL

A patruns silfida cu rochia-i de un fosnet discret pe scena Salii Palatului. MARIZA, cea care in seara zilei de 19 noiembrie, a oferit publicului roman un concert adorabil pentru toti cei prezenti.

ŞtiriREGULI DE ACCES la CONCERTUL MARIZA, de la SALA PALATULUI

Sambata, 19 noiembrie, Mariza va concerta la Sala Palatului din Bucuresti! Toate persoanele care au un bilet valid la acest spectacol sau isi vor cumpara unul sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment, pe care il gasiti mai jos!

ŞtiriSarbatoarea SUBCARPATI pe 1 decembrie la Arenele Romane

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbatoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. La câteva zile după lansarea noului album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită

ŞtiriConcert Bucovina la Arenele Romane pe 17 decembrie

Pe 17 decembrie, METALHEAD va invita la deja clasicul concert de sarbatori cu cea mai cea mai trupa romaneasca de folk metal, Bucovina.

ŞtiriDouă săptămâni până la concertul SKYE ROSS Morcheeba

Au mai rămas două săptămâni până la reîntoarcerea în România a componenților Morcheeba, Skye Edwards și Ross Godfrey.

ŞtiriDansatori de performanță vor împodobi seara de 23 decembrie la Sala Palatului

Pentru un spectacol complet si stralucitor inainte de sarbatoarea Craciunului, in prezenta extraordinara a SCHOENBRUNN Palace Orchestra Vienna!

ŞtiriConcertul Batalia Hiturilor BZN și Boney M

O noua categorie de bilete pentru evenimentul dedicat sonoritatilor de colectie din anii ‘80 “Batalia Hiturilor” de pe 4 decembrie, de la Sala Palatului, isi face loc printre cumparatorii de bilete.

ŞtiriConcert Gheorghe Zamfir la Hard Rock Cafe

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a treia oara pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 17 noiembrie de la ora 21:30, dupa showurile sold out de la inceputul anului.

ŞtiriTenorul ALESSANDRO SAFINA va fi acompaniat de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

După sute de concerte live de succes în întreaga lume, Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori italieni, vine pe 14 decembrie, în premieră, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru a susține un concert înălțător, plin de magnetism și virtuozitate.

ŞtiriConcertul De Phazz se mută la Cinema Pro

Concertul De Phazz de pe 15 noiembrie va avea loc la Cinema Pro. Decizia de relocare de la Sala Palatului vine ca urmare a gradului scăzut de ocupare a locurilor în sală.

ŞtiriProgramul si regulile de acces pentru concertul Obituary, Exodus, Prong si King Parrot de la Arenele Romane

Turneul "Battle Of The Bays" aduce la Bucuresti doua formatii ce au scris istorie in death metal-ul si thrash-ul american, Obituary si Exodus!