[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/12/2016
Ștefan Bănică, Concert Extraordinar de Crăciun – sold out 9 și 10 decembrie. Artistul a lansat “Acasă de Crăciun”

Ștefan Bănică, Concert Extraordinar de Crăciun – sold out 9 și 10 decembrie. Artistul a lansat “Acasă de Crăciun”

Concertele Extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică din 9 și 10 decembrie sunt sold-out! Mai sunt bilete disponibile doar pentru cel de-al treilea concert, din 11 decembrie, ora 19:30, Sala Palatului.

Ștefan Bănică aduce în dar în luna cadourilor și în pragul tradiționalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sărbători: "Acasă de Crăciun". Cel mai recent single Ștefan Bănică este o piesă sensibilă, plină de emoție, o incursiune în lumea inocentă a copilăriei, alături de familie și de toți cei dragi, într-un loc de care ți-e dor oriunde ai fi în lume, acolo unde-ți ai rădăcinile și mereu îți dorești să te întorci: acasă. Single-ul poate fi ascultat aici -> https://youtu.be/iStqcYev-LQ.

„Uneori viața ne obligă să stăm departe de cei dragi. Dar unde abia aștepți să te întorci de sărbători? Acasă! Alteori, când uităm de spiritul Crăciunului, copilul din noi ne reamintește emoția adevărată, trăită prin ochii lui, de Crăciun, acasă, alături de cei dragi. Aceasta e starea  transmisă de noul meu cântec, „ACASĂ DE CRĂCIUN", pe care îl dedic tuturor celor care se vor regăsi în el, celor care sunt departe și abia așteaptă să revină de sărbători acasă. Că nicăieri nu-i mai bine ca acasă!” – declară Ștefan Bănică.

Trăiește atmosfera Crăciunului împreună cu cei dragi, prin noul cântec semnat de Ștefan Bănică, care-ți va merge direct la inimă: "Acasă de Crăciun"! Piesa se va auzi pentru prima dată live la concertele de Crăciun de la Sala Palatului, ce vor avea loc săptămâna aceasta: 9, 10 și 11 decembrie.

Ștefan Bănică este singurul artist român care a avut 7 concerte în 7 seri consecutive la Sala Palatului, un record unic în industria muzicală din România. Performanța lui Ștefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după 15 ani neîntrerupți de concerte de Crăciun, susține în continuare cel mai mare număr de concerte la Sala Palatului în fiecare an, spectacolele desfășurându-se cu casa închisă.

Vino la Sala Palatului pe 9, 10 și 11 decembrie și vei descoperi cel mai complex artist român, care a atins recorduri de neegalat în cariera sa de peste 30 de ani. Vei fi parte dintr-un show inconfundabil în showbiz-ul românesc și din cea mai longevivă tradiție și producție muzicală din România.

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

https://www.stefanbanica.ro