[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concert aniversar

ŞtiriOMARA PORTUONDO, diva Buena Vista Social Club, celebrează muzica și viața cu un turneu special

OMARA PORTUONDO, diva cubaneză Buena Vista Social Club deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al tării sale, va celebra muzica și viața în cadrul unui turneu special în jurul lumii, alături de nenumărați invitați.

ŞtiriȘtefan Bănică, Concert Extraordinar de Crăciun – sold out 9 și 10 decembrie. Artistul a lansat “Acasă de Crăciun”

Concertele Extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică din 9 și 10 decembrie sunt sold-out! Mai sunt bilete disponibile doar pentru cel de-al treilea concert, din 11 decembrie, ora 19:30, Sala Palatului.

ŞtiriLa cererea publicului, al treilea Concert de Crăciun Ștefan Bănică

Pentru al 15-lea an consecutiv, Ștefan Bănică susține la Sala Palatului seria Concertelor Extraordinare de Crăciun, o tradiție fără egal în industria muzicală românească.

ŞtiriȘtefan Bănică în concert Extraordinar de Crăciun. 15 ani de tradiție neîntreruptă

Ștefan Bănică susține pe 9 și 10 decembrie la Sala Palatului tradiționalul Concert Extraordinar de Crăciun. Proiectul început în urmă cu 15 ani a devenit unul de referință în showbiz-ul românesc.

ŞtiriDirecţia 5 lansează single-ul şi videoclipul "Balerina"

Cu doua luni inainte de concertul aniversar "Ramane din noi... dragostea", pe care il sustine la Sala Palatului pe 29 noiembrie, formatia Directia 5 lanseaza piesa si videoclipul "Balerina".

ŞtiriBlazzaj aniversează 15 ani

Cu piese noi și vechi, soldații de funk – adică timișorenii Blazzaj – alături de invitați speciali aniversează 15 ani de activitate printr-un concert pe care îl susțin joi, 16 ianuarie, la club Control.