[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/11/2016
REGULI DE ACCES la CONCERTUL MARIZA, de la SALA PALATULUI

REGULI DE ACCES la CONCERTUL MARIZA, de la SALA PALATULUI

Sambata, 19 noiembrie, Mariza va concerta la Sala Palatului din Bucuresti! Toate persoanele care au un bilet valid la acest spectacol sau isi vor cumpara unul sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment, pe care il gasiti mai jos!

De subliniat ca toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor la concert!!

Firma de paza care se va ocupa de securitatea dumneavoastra este Astra Nova Security!

O echipa ISU va exista in sala de concert!

Crucea Rosie va fi si ea prezenta in incinta salii pentru orice tip de interventie medicala!

Concertul Mariza nu va avea pauza!

Toate invitatiile personalizate vor putea fi ridicate la poarta 9, acreditarile de presa vor fi date la poarta 10!

Spectatorii sunt rugati să vina la concert incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul concertului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 7 ani impliniti si doar dacă sunt respectate conditiile de mai jos:

la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;

copiii vor fi tinuti in brate de parinti;

organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;

minorilor cu varsta de 7 ani impliniti li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concert nu va fi permis accesul cu:

artificii;

orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;

bannere susținute de bețe;

spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;

bautura alcoolica, mancare;

animale de companie;

medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti dovada la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;

lanturi, bagaje voluminoase, lasere;

aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil;

aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

TOTI spectatorii sunt rugati să pastreze permanent biletele asupra lor!

dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta Salii Palatului, doar dacă isi achiziționeaza din nou bilet;

rugam respectuos sa se pastreze linistea pentru a nu deranja artistul si pentru a nu deranja ceilalti spectatori;

cand iesiti din Sala Palatului in timpul concertului va rugam respectuos sa trageti cortina dupa Dvs pentru a nu intra lumina de pe hol si a deranja artistul;

telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie; nu este indicat fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil; nu toti spectatorii sunt datori sa se uite la telefoane ridicate in aer;

fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii! Vor avea la dispozitie 2 sau 3 piese de tras din fata scenei, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul sau pot pleca fara posibilitatea de a se intoarce. ESTE INTERZIS fotografiatul dupa acele 2 sau 3 piese. Acel fotograf care nu respecta conditiile organizatorului si artistului va fi sanctionat (nu va mai primi acreditare din partea organizatorului)!

 fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.

VA MULTUMIM!!

Prețul unui bilet este de 199 de lei si se va putea achiziționa si în ziua evenimentului la Casa de Bilete a Salii Palatului.

Intr-un singur deceniu, MARIZA a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte pe intreg mapamondul. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultatorilor.

Asadar, NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, cantareata cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!

In anul 2004, solista primeşte premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award.  De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa "A Thousand Years”.

Iata ca Diva este, din nou, in turneu european. “MUNDO” se numeste cel mai nou album dupa o pauza de 5 ani de la ultimul sau material.

Instrumentisti de valoare o vor acompania pe miraculoasa MARIZA. Chitara portugheza, chitara clasica, basul acustic, tobele si elementele de percutie, toate pret de doua ceasuri pe scena Salii Palatului, timp in care MARIZA va interpreta atat piese mai vechi cat si cele mai noi secvente de pe materialul aparut anul trecut si intitulat “Mundo”.

•      Biletele pot fi procurate online prin eventim.ro;

Acestea se gasesc la Categoria I – 199 lei;

DESPRE MARIZA

Nascuta pe data de 16 decembrie 1973, in Mozambique, si crescuta in Portulagia, multipla nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a premiului BBC pentru “Cel mai Bun Artist European”, Mariza este, indubitabil, diva internationala a muzicii fado.

Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues incoace, avand recenzii la superlativ din partea celor mai exigenti critici de specialitate si dovedind, pe aceasta cale, ca este un talent de rang international, de la care toti ne asteptam pe viitor la tot ce-i mai frumos in muzica.

Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum si John Mauceri, José Merced si Miguel Poveda, Gilberto Gil si Ivan Lins, Lenny Kravitz si Sting, Cesária Évora si Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso.

Combina intr-o maniera extrem de personala poezia muzicii folk din Portugalia, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritatile gospel, inclusiv blues-ul.

Povestea de succes a divei portugheze explodeaza in anul 2001, odata cu lansarea primul album, "Fado em Mim", pentru care a primit patru discuri de platina in tara de origine. Cel de-al doilea album, "Fado Curvo", un succes garantat, ocupa locul al saselea in topul Billboard, iar Mariza a devenit, astfel, artista cu cele mai mari vanzări din istoria muzicala a Portugaliei.

Mariza este maritata cu António Ferreira, tatal primului ei copil pe nume Martim, nascut pe data de 6 iulie 2011.

DISCOGRAFIE:

Fado em Mim (2002)

Fado Curvo (2003)

Live in London (2005) DVD

Transparente (2005)

Concerto em Lisboa (2006) DVD and CD

Terra (2008)

Fado Tradicional (2010)

Mundo (2015)