[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/05/2014

Ofertă fulger bilete concert Billy Idol!

Ofertă fulger bilete concert Billy Idol!

De Ziua Bărbatului - astăzi, 5 mai, prețul biletelor în Golden Ring pentru concertul Billy Idol din 29 iunie 2014 este de 160,5 lei.

Tot astăzi, Steve Stevens, legendarul partener de scenă al lui Billy Idol, împlinește 55 de ani. Faimos mai degrabă pentru strânsa cooperare cu Billy Idol, Michael Jackson și Vince Neil și mai puțin pentru eforturile sale solo (Atomic Playboy și Flamenco Go-Go), Stevens e cunoscut fanilor și de pe micul ecran - apare, alături de soția sa, Josie Stevens, în showul “Married to Rock”, difuzat de canalul E!.

Steve Stevens este deținătorul unui Grammy pentru imnul Top Gun, pelicula regizorului Tony Scott, producție ce a strâns cele mai mari încasări ale anului 1986 – 177 milioane dolari doar în SUA.

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generation X, din 1976 până la destrămarea acesteia, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care a început și colaborarea cu Steve Stevens. 

În perioada 6 mai – 28 iunie, biletele sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei (Regular) și 214 lei (Golden Ring). Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei, iar bileteleGolden Ring la prețul de 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

 

Taguri: