[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte 2014

MuzicăNarcotango, din nou la București

Un nou spectacol argentinian marca Narcotango se anunță, de această dată, la Cinema Patria. Pe 6 decembrie, pasionații genului îi pot re/vedea pe cei patru muzicieni într-un concert care face parte din turneul european început în luna august.

ŞtiriSabotage Hardcore Night cu Madball

Clubul Fabrica găzduiește, în data de 14 noiembrie, Sabotage Hardcore Night cu Madball cap de afiş.

MuzicăFenomental de 15 ani

Albumul „Fenomental” al formației Vița de Vie a împlinit 15 ani, la 11 octombrie, și a fost sărbătorit printr-un concert la Arenele Romane. Opening acts: The Kryptonite Sparks, Pinholes, Niște Băieți și Coma.

MuzicăThe Ministry of Wolves – în premieră, la București

Supergrupul The Ministry of Wolves concertează, în premieră, la București.

ŞtiriMetalhead Meeting 2014, ediția de toamnă

Paradise Lost, Finntroll și Hatesphere concertează la finele lunii septembrie, în cadrul celei de-a doua ediții de anul acesta a Metalhead Meeting, care are loc la Arenele Romane.

MuzicăMircea Tiberian aniversează 40 de ani de carieră muzicală

Pianistul, compozitorul şi profesorul de jazz Mircea Tiberian este personalitatea culturală a momentului în jurul căreia se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a festivalului contemporan ICon Arts, ce va avea loc în perioada 24 iulie-2 august la Sibiu, dar şi în câteva localităţi apropiate.

Ştiri„Sweet Sixteen” și „Whiskey and Pills”, în setlistul concertului Billy Idol

Au mai rămas două zile până la concertul pe care Billy Idol îl va susține la Arenele Romane din București și trei, până la cel de la Cluj-Napoca.

ŞtiriConcert Billy Idol. Biletele Golden Ring, epuizate

Biletele Golden Ring la concertul din București al lui Billy Idol s-au epuizat. La dispoziția fanilor stau biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei, iar duminică, 29 iunie, la intrarea de la Arenele Romane, acestea vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei.

ŞtiriMetalhead Meeting, la a doua ediție

Capete de afiș ale celei de-a doua ediții a evenimentului Metalhead Meeting sunt Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia) și Arkona (Rusia).

ŞtiriTrei noi concerte la ARTmania Festival Sibiu

Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator si Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua editii ARTmania Festival.

MuzicăBilly Idol: „O piesă nouă seamănă cu o țară necunoscută”

Billy Idol plănuiește să lanseze anul acesta un nou album, primul după o pauză de opt ani, dar și autobiografia, „Dancing with myself”.

ŞtiriOfertă fulger bilete concert Billy Idol!

De Ziua Bărbatului - astăzi, 5 mai, prețul biletelor în Golden Ring pentru concertul Billy Idol din 29 iunie 2014 este de 160,5 lei.

MuzicăTiPtiL lansează albumul Colaj

Formația TiPtiL lansează primul album - Colaj - printr-un concert care va avea loc la Studio Hermes din București.

MuzicăMick Harvey in Four (acts of love)

Mâna dreaptă, omul de bază al lui Nick Cave, multi-instrumentistul australian Mick Harvey ajunge și pe scena bucureșteană într-un concert-concept.

ŞtiriDream Theater revine în România după 12 ani

John Myung (bas), John Petrucci (chitară), James LaBrie (voce), Jordan Rudess (clape) și Mike Mangini (tobe) concertează la Romexpo, pe 28 iulie, de la ora 20.00. Biletele se pun în vânzare marți, 11 martie.

ŞtiriBiletele pentru Wonder Day, de la 99 la 160 lei

Biletele pentru WonderDay, evenimentul-concept din 29 iunie, care îl va aduce în premieră în România pe Asaf Avidan, pe domeniul Palatului Mogoșoaia, s-au pus în vânzare.

ŞtiriBiletele pentru concertul Bob Dylan se pun în vânzare pe 5 martie

Legendarul artist Bob Dylan concertează pentru prima dată la Sala Palatului și pentru a doua oară la București. Bob Dylan ajunge în România la data de 25 iunie 2014.

ŞtiriPercuționistul Costin Petrescu, invitat în concertul Pasărea Rock de la București

Costin Petrescu, percuționist și compozitor, va urca pe scena Sălii Palatului, alături de formația Pasărea Rock, în concertul programat pentru data de 25 martie 2014.

ŞtiriIrlandezii God Is an Astronaut revin la București

Trupa irlandeză de rock instrumental God Is an Astronaut va concerta la 12 aprilie, în clubul Fabrica din București.

ŞtiriConcertul Thirty Second to Mars, reprogramat

Concertul trupei Thirty Second to Mars a fost reprogramat cu o zi mai târziu, pentru sâmbătă, 5 iulie 2014, din cauza unor motive logistice. Biletele cumpărate înainte rămân valabile şi nu trebuie schimbate.