[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 15/10/2014
Sabotage Hardcore Night cu Madball
Bucureşti Madball, 14 noiembrie, Fabrica, ora 20:00. Preț bilete: 50 lei

Sabotage Hardcore Night cu Madball

Clubul Fabrica găzduiește, în data de 14 noiembrie, Sabotage Hardcore Night cu Madball cap de afiş.

Madball, sau mai bine spus The New York Hardcore Kings, aşa cum sunt supranumiţi cei patru membri, este una dintre cele mai experimentate trupe americane ale genului.

Născută spre finalul anilor ’80, Madball a avut la bază o formulă închegată, majoritatea membrilor trupei activând deja pe scenă hardcore sub numele de Agnostic Front. Noua identitate a trupei a început să prindă contur odată cu debutul solistului Freddy Cricien, fratele vitreg lui Roger Miret, unul dintre fondatorii grupului. Vârsta fragedă a lui Feddy, care avea doar 12 ani la momentul respectiv, nu a fost niciun impediment în evoluţia muzicală a trupei care, treptat, avea să devină unul dintre cele mai apreciate nume de pe scenă newyorkeză de hardcore.

Primul material a fost Ball of Destruction, un EP lansat în 1989, urmat de Droppin' Many Suckers în 1992. Au urmat tot mai multe cântări live, în jurul trupei coagulându-se încetul cu încetul un fan base extrem de fidel. De-a lungul anilor, Madball a lansat 4 EP-uri, 8 albume de studio şi o compilaţie, trecerea timpului aducând cu sine şi mai multe schimbări de componență, constantă în formula grupului de-a lungul celor mai bine de 25 de ani fiind prezenţa solistului Freddy Cricien. 

Pe 14 noiembrie, Freddy & co vor ajunge pentru prima dată la Bucureşti, în cadrul unui nou eveniment marca Sabotage, concertul fiind dedicat lansării celui mai recent album Madball, intitulat Hardcore Lives. Pe scena clubului Fabrica vor mai urca trupe autohtone H8, Rock n Ghenă, Breathlast şi Take no More, seria concertelor fiind programată să înceapă după ora 20:00. Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate în avans, de pe myticket.ro, sau în seara evenimentului, de la intrarea în club.

Taguri: