[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/06/2014

Concert Billy Idol. Biletele Golden Ring, epuizate

Concert Billy Idol. Biletele Golden Ring, epuizate

Biletele Golden Ring la concertul din București al lui Billy Idol s-au epuizat. La dispoziția fanilor stau biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei, iar duminică, 29 iunie, la intrarea de la Arenele Romane, acestea vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei.

Billy Idol Summer Tour 2014 a debutat spectaculos în Atlantic City, acum trupa aflându-se deja în Europa.

Setlistul concertelor conține atât piesele de pe noul material discografic, precum „Postcards From The Past”, cât și cele mai vechi, „King Rocker” și „Love Like Fire”, din repertoriul Generation X, pe care Idol & Stevens le cântă de mulți ani.

Chitaristul Billy Morrisson povestește în jurnalul de bord al turnelui de pe site-ul oficial billyidol.net ca înregistrările la noul album, „Kings & Queens of the Underground”, din studiorile SARM din Londra se finalizează cu un disc fantastic, în dulcele stil clasic Idol, cu accente moderne, versuri foarte bune și o producție fabuloasă.

Biletele se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Taguri: