[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 2/06/2014
Metalhead Meeting, la a doua ediție
Bucureşti Metalhead Meeting 2, Arenele Romane, 7 iunie, ora 17:00. Preț bilete: 100, 250 lei

Metalhead Meeting, la a doua ediție

Capete de afiș ale celei de-a doua ediții a evenimentului Metalhead Meeting sunt Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia) și Arkona (Rusia).

Sepultura sărbătorește anul acesta 30 de ani și se află în turneul de promovare al celui mai recent material discografic – The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat în 2013, albumul este inspirat de una din capodoperele cinematografiei clasice, filmul Metropolis (1927).

Moonspell este o trupă portugheză de gothic metal formată în 1992 care, după mii de concerte live, și-a cîștigat binemeritatul statut de cea mai importantă trupă portugheză de metal. Cel mai recent album, Alpha Noir, a apărut în 2012, iar solistul Fernando Ribeiro a declarat că sursele de inspirație pentru acesta sunt trupe precum Bathory, King Diamond, Onslaught, Metallica (la inceputuri), Testament și Artillery.

Arkona a debutat în 2002, find fondată de către doi membri ai Societății Neopagane Slave „Dolgoprudny”: Masha „Scream” Arkhipova și Alexander „Warlock” Korolyov. Masha „Scream” Arkhipova, atât istoric cât și compozitor, este una dintre puținele soliste de succes al stilului death growl. Numele trupei face referire la ultimul oraș-cetate slav care poartă același nume.

Pe 7 iunie, la Arenele Romane, vor mai urca pe scena formațiile Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (România) și Sincarnate (România).

Biletele din categoria GOLDEN CIRCLE s-au epuizat. În acest moment, se mai găsesc bilete la categoria Acces General, la prețul de 100 de lei, si bilete Meet & Greet la 250 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani beneficiază de intrarea liberă doar insoțiți de un adult cu bilet valabil.

Prima ediție a Metalhead Meeting a adus pe scena de la Arenele Romane trupele Hypocrisy, în premieră pentru România, precum și Lake Of Tears. Celor doi headlineri li s-au alăturat danezii de la HateSphere, iar line-up-ul fost completat de trei trupe românești: Bucovina, Taine și L.O.S.T. 

Taguri: