[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 13/03/2014
Bucureşti Mick Harvey, The Silver Church, 17 aprilie 2014

Mick Harvey in Four (acts of love)

Mick Harvey in Four (acts of love)

Mâna dreaptă, omul de bază al lui Nick Cave, multi-instrumentistul australian Mick Harvey ajunge și pe scena bucureșteană într-un concert-concept.

În 1983, Harvey forma împreună cu Nick Cave și chiaristul german Blixa Bargeld grupul Nick Cave and The Bad Seeds. După 26 de ani, Harvey alege să părăsească trupa.

Going solo, înainte și după despărțirea de Cave, Mick Harvey a înregistrat două albume ale lui Serge Gainsbourg în engleză: Intoxicated Man și Pink Elephants, dar și compoziții proprii „ambalate” pe One Man s Treasure (2005), Two Of Diamonds (2007), Three Sisters - Live at Bush Hall (2008), Sketches from the Book of the Dead (2011).

Cel mai recent material de studio, Four (Acts of Love) a fost lansat în 2013, conținând și trei coveruri – unul aparținându-i lui PJ Harvey (doar o coincidență de nume), cu care și formează un duet, și pentru care a fost și producător, iar acum va fi prezentat live și publicului român.

Pe 17 aprilie 2014, pe scena de la Silver Church, vor urca și Andrea Schroeder, Catherine Graindorge, Robin And The Backstabbers. BeThere!

Taguri: