[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 22/04/2015
UNTOLD Festival de Cluj

UNTOLD Festival de Cluj

Prima ediție a festivalului UNTOLD se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj Napoca. EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass și funk se adună pe cele zece scene.

Din line-up vor face parte nume ca Avicii, Pendulum, David Guetta, ATB, Fedde Le Grand, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Aronchupa.

Organizatorii – care au investit aproximativ 4,5 milioane de euro pentru acest eveniment – așteaptă peste 300.000 de participanți din țară și de peste hotare

În mai puțin de două luni s-au vândut peste 23.500 de abonamente.

Spațiul va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente.

Zona The Forest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.

Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.

Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, în incinta căruia se va amenaja o scenă.

UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping, vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Preț abonamente: 278 lei, VIP: 480 lei

Taguri: