[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri 2015

MuzicăMozaic Jazz Festival, între 13 şi 15 noiembrie, la Sibiu

Cea de-a doua ediţie a Mozaic Jazz Festival se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, în perioada 13 - 15 noiembrie.

Ştiri„In Transit” deschide a doua ediție a HipTrip Travel Film Festival

Documentarul „In Transit”, de Albert Maysles, va deschide a doua ediţie a HipTrip Film Festival, care de va desfăşura în perioada 8-11 octombrie, la Cinema Union și Cinema Eforie şi va aduce la București 25 de filme din 10 țări precum India, Marea Britanie, SUA, Australia, Spania şi Germania.

OraşFestivalul Ambasadelor Open Your Culture, la prima ediţie

Festivalul Ambasadelor, un eveniment-concept inedit în peisajul cultural românesc, reuneşte, în perioada 1 - 5 septembrie, acte culturale realizate de mai mult de 50 de instituţii diplomatice cu sediul la Bucureşti, menite să promoveze diversitatea culturală.

ConcursuriCONCURS - Câştigă o invitaţie dublă la Padina Fest - ÎNCHEIAT

Răspunde corect la întrebare şi poţi câştiga una dintre cele cinci invitaţii duble la evenimentul Padina Fest, care se desfăşoară în perioada 23 - 26 iulie.

MuzicăA şasea ediţie a Padina Fest are loc în perioada 23 - 26 iulie

A şasea ediţie a Padina Fest are loc în perioada 23 – 26 iulie, pe Platoul Padina din Munţii Bucegi, evenimentul fiind creat pentru iubitorii de muzică şi de activităţi sportive montane, pentru toţi cei care iubesc şi ocrotesc natura.

MuzicăUNTOLD Festival de Cluj

Prima ediție a festivalului UNTOLD se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj Napoca. EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass și funk se adună pe cele zece scene.

ŞtiriDream Theater, într-un episod pilot al unui festival din București

Pagina oficială a formație rock pogressive Dream Theater anunță participarea la I Am The Rocker Festival, care va avea loc în perioada 4-5 iulie, la Romexpo.

Muzică clasicăFestivalul George Enescu, ediția XXII

A XXII-a ediție a Festivalului George Enescu va avea loc în perioada 30 august – 20 septembrie și anunță zeci de concerte care vor avea loc în Sala Mare și Sala Mică a Palatului, la Ateneul Român, dar și în aer liber, în Piața Festivalului (Piața George Enescu).