[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Cluj-Napoca

ŞtiriRegizorul ceh Jiří Menzel, celebrat la TIFF 2013

Cineastul ceh Jiří Menzel va fi distins cu Premiul pentru Întreaga Carieră / Lifetime Achievement Award la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 mai - 9 iunie, Cluj).

ŞtiriMarky Ramone’s Blitzkrieg şi Camo&Krooked, la Peninsula

Trupa de punk americană Marky Ramone’s Blitzkrieg și duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked vor concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura în perioada 18-21 iulie, la Cluj-Napoca.

ŞtiriThe Tiger Lillies, DakhaBrakha și Sofa Surfers, în concert la TIFF

The Tiger Lillies, DakhaBakhra, Sofa Surfers, Ioan Pop și Grupul Iza sunt câteva dintre numele care vor concerta la TIFF 2013.

ŞtiriKaiser Chiefs şi Ska-P vor concerta la Festivalul Peninsula

Una dintre cele mai populare trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, eveniment programat între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca.

ŞtiriPrimul film interactiv din lume, în proiecție la București și Cluj

Centrul Ceh aduce în România proiectul care a revoluţionat relaţia spectatorului cu filmul, Kinoautomat, primul proiect de film interactiv din lume, conceput de către Radúz Činčera pentru pavilionul cehoslovac la Expoziția Mondială din '67, din Montreal.

ŞtiriPeninsula 2013, în Cluj-Napoca

Festivalul Peninsula va fi organizat, anul acesta, în Cluj-Napoca. Locul în care va avea loc ediţia cu numărul 11 este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spaţiu ideal concertelor, petrecerilor şi evenimentelor culturale.

TeatruInsula — un show teatral 100%

Gellu Naum este cunoscut ca autorul unor aparente texte pentru copii.

OraşDe citit: Restaurante din România

Unele localuri spun poveşti. Asta pentru că ideile au pornit de la arhitecţi talentaţi.

OraşTârguri de Crăciun

Toţi cei care sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun au de unde alege, în luna decembrie fiind deschise mai multe târguri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ŞtiriSoNoRo Love Unlimited, expoziţie de fotografie

În această seară, de la ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie SoNoRo Love Unlimited, eveniment din cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului Internaţional de muzică de cameră SoNoRo.

ŞtiriFestivalul Temps D’images, între 9 şi 16 noiembrie

Asociaţia Colectiv A organizează la Cluj a cincea ediţie a festivalului european de teatru, dans şi imagine video Temps D’images.

Evenimentul luniiSoNoRo 2012

Despre dragoste, despre bucuriile şi chinurile ei, va fi vorba în noua ediţie a Festivalului SoNoRo, aflată sub semnul Love Unlimited. Concertele vor avea loc între 9 şi 25 noiembrie, la Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca.

TeatruAndrei Şerban în imagini

Există o artă a fotografiei şi o alta, a fotografiei de teatru. Sunt puţini cei care reuşesc să înregistreze, în imagini încremenite, suflul viu al scenei.

ŞtiriProgramul Centrului Ceh în perioada 8-15 noiembrie

Centrul Ceh programează în următoarea săptămână proiecţii de filme, spectacole şi expoziţii.

ŞtiriFestivalul Filmului Francez începe pe 26 octombrie

Festivalul Filmului Francez aduce 16 filme, dintre care 7 în premieră, o proiecţie specială, scurtmetraje şi două mini-retrospective care îi omagiază pe Alain Resnais şi Agnes Varda.

ŞtiriRonal Barbarul, în cinematografe din 2 noiembrie

Transilvania Film îl aduce pe marile ecrane din România, din 2 noiembrie, pe Ronal Barbarul, cel mai atipic barbar de pe Pământ, într-o animaţie 2D şi 3D pentru toată familia.

ŞtiriGustavia: Mathilde Monnier și La Ribot la București

Vineri, 19, şi sâmbătă, 20 octombrie, dansatoarea şi coregrafa Mathilde Monnier, împreună cu La Ribot, performing artist de origine spaniolă, aduc la Bucureşti un spectacol ce îmbină burlescul, dansul contemporan şi performance-ul.

ŞtiriFestivalul SoNoRo 2012, între 9 şi 25 noiembrie

A şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo se va desfăşura în perioada 9-25 noiembrie, sub tema „Love unlimited”.

ŞtiriViţa de Vie aniversează 15 ani de activitate cu un turneu naţional

Trupa Viţa de Vie va porni, din 30 octombrie, într-un nou turneu Acustic, pentru a marca cei 15 ani de activitate.

ŞtiriARTvertising – evenimentul care uneşte arta, marketingul şi comunicarea

Pe 18 octombrie, în Cluj-Napoca, va avea loc evenimentul ARTvertising, dedicat oamenilor de advertising, marketing şi comunicare, organizat de IAA YP.