[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/10/2012
Ronal Barbarul, în cinematografe din 2 noiembrie
Bucureşti Cluj-Napoca Brașov Ronal Barbarul va rula în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Oradea.

Ronal Barbarul, în cinematografe din 2 noiembrie

Transilvania Film îl aduce pe marile ecrane din România, din 2 noiembrie, pe Ronal Barbarul, cel mai atipic barbar de pe Pământ, într-o animaţie 2D şi 3D pentru toată familia.

Ronal Barbarul nu este interesat de lupte, cuceriri sau chefuri. Visul său este ca toţi să îl lase în pace, însă soarta i-a hotărât un alt destin. Volcazar, șeful unui trib inamic, îi ia în prizonierat pe toți barbarii cu scopul de a-i sacrifica și a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal.

El şi înţeleptul Alibert, cu tânăra războinică Zandra și cu metrosexualul elf Elric, trebuie să treacă multe teste, pentru a-şi elibera poporul, a dobândi încrederea în forțele proprii și pentru a cunoaștea dragostea.

Ronal Barbarul are la bază un scenariu scris de Thorbjørn Christoffersen după o idee care aparţine celor trei prieteni ce aveau să semneze ulterior şi regia: Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen şi Philip Einstein Lipski.

Scopul nostru a fost să imaginăm o lume în care oricine îşi poate găsi locul: de la barbarii mânjiţi cu uleiuri la orcile pline de cercei, elfii metrosexuali sau amazoanele irezistibil de lascive, toată lumea este binevenită la bord” spune Thorbjørn Christoffersen iar Philip Einstein Lipski completează: “Animaţia asta este despre izbăvire într-un fel, despre frumuseţea prieteniilor spontane şi despre comicul din fiecare întâmplare pe care în viaţa reală îl ratăm atât de des.”

În România, Ronal Barbarul va rula în Bucureşti (Cinema City Cotroceni, Glendale, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, The Light Cinema), Braşov (Cityplex), Cluj (Cinema City, Odeon Cineplex), Constanţa (Cityplex) şi Oradea (Hollywood Multiplex Lotus). 

Taguri: