[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Brașov

ŞtiriȘtefan Bănică va începe turneul naţional. Urmează o toamnă rock’n’roll

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Publicul va avea parte de un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi! Vino împreună cu cei dragi să dansezi în această toamnă pe ritmuri de rock'n'roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artiști români.

ŞtiriPhilm susține două concerte în România

Proiect muzical al bateristului Dave Lombardo început în anul 2012, Philm va concerta în România pe 5 și 6 martie 2015, la Brașov, respectiv, București.

Muzică clasicăFestivalul George Enescu, ediția XXII

A XXII-a ediție a Festivalului George Enescu va avea loc în perioada 30 august – 20 septembrie și anunță zeci de concerte care vor avea loc în Sala Mare și Sala Mică a Palatului, la Ateneul Român, dar și în aer liber, în Piața Festivalului (Piața George Enescu).

EditorialeSunetul lui 2015

Anul 2015 are șanse să fie unul bun, din punct de vedere muzical. Nu are rost să fac bilanțul lui 2014, pentru că aș putea să număr pe degetele de la o mână concertele bune care au avut loc în România.

ŞtiriBrașov Jazz & Blues Festival 2014

Trupe din România, Scoția, Argentina, Serbia și Statele Unite ale Americii vor urca pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”, în perioada 4-6 decembrie, în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival.

MuzicăKarnivool. From Australia with prog

Concertul Karnivool care a avut loc la Brașov weekendul trecut a fost unul dintre evenimentele muzicale reușite ale acestui an.

MuzicăBlues alternativ si video art cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la Braşov

Evenimentul face parte din “Hippie National Tour 2012-2013”- turneul de promovare al dublului album “Hippie cu Diamante”

OraşLibrăria Cărtureşti împlineşte 12 ani

Joi, 22 noiembrie, se împlinesc 12 ani de când a fost deschisă prima librărie Cărtureşti în Bucureşti, pe strada Edgar Quinet nr. 9.

ŞtiriLotus, noul proiect al lui Cristi Minculescu

Actuala trupă a lui Cristi Minculescu poartă numele Lotus şi reprezintă cel mai nou proiect al acestuia, alături de Nuţu Olteanu şi Adrian Ilie, cu care a colaborat în trecut.

TeatruUn stil de viaţă criminal

Orice crimă face din asasin o vedetă. Victima are rolul de a-i oferi călăului scena pentru performance. Calea spre gloria de o clipă.

OraşConcert de muzică veche la MŢR

Ansamblul Codex va susţine în zilele următoare mai multe spectacole în diferite oraşe din ţară, iar pe 5 noiembrie va concerta la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Auto55 de participante la Divas’Rally 2012

Ediţia din acest an a Divas’Rally este deschisă oricărei utilizatoare a unui model Citroen, după ce, în 2011, au concurat doar vedete.

ŞtiriRonal Barbarul, în cinematografe din 2 noiembrie

Transilvania Film îl aduce pe marile ecrane din România, din 2 noiembrie, pe Ronal Barbarul, cel mai atipic barbar de pe Pământ, într-o animaţie 2D şi 3D pentru toată familia.