[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 23/06/2014

Karnivool. From Australia with prog

Karnivool. From Australia with prog

Concertul Karnivool care a avut loc la Brașov weekendul trecut a fost unul dintre evenimentele muzicale reușite ale acestui an.

Cum concertele progressive s-au înmulțit în ultima vreme, în România, bucurându-se de tot mai mulți spectatori, nici acesta din clubul Rockstadt nu a fost mai prejos. Un public entuziast, o trupă bine legată, care a sunat foarte bine live, un show închegat – filmat și inregistrat integral, la initiațiva formației – din care nu au lipsit stage diving-ul și nici bisurile.

Timp de aproximativ două ore, australienii Ian Kenny (voce), Jon Stockman (bas), Andrew Goddard (chitară), Mark Hosking (chitară) și Steve Judd (tobe) au prezentat – în premieră – publicului român (venit din mai toate colțurile țării) piese de pe cele trei albume lansate până acum: de la Simple Boy la Goliath și Themata, culminând cu New Day.

Opening acts ai serii au fost formațiile autohtone Days of Confussion și FusionCore.

Dacă i-ați ratat pe australieni, îi mai puteți vedea luna aceasta în Finlanda (Seinajoki, Provinssirock Festival 27 iunie) și Rusia (Moscova, Park Live Festival, 29 iunie), iar în iulie, în Ungaria (Sopron, Volt Festival, 4 iulie), turneul  încheindu-se la festivalul Sonisphere, Marea Britanie, pe 6 iulie.