[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/11/2012
Librăria Cărtureşti împlineşte 12 ani

Librăria Cărtureşti împlineşte 12 ani

Joi, 22 noiembrie, se împlinesc 12 ani de când a fost deschisă prima librărie Cărtureşti în Bucureşti, pe strada Edgar Quinet nr. 9.

„În spiritul lui Don Quijote, ne-am propus o algebră naivă. Ale cărei variabile depind de fiecare dintre voi, prietenii Cărtureşti, oamenii dispuşi să măsoare toţi aceşti ani în cărţi citite, în cotoare cartonate peste care şi-au trecut degetele în căutarea următoarei aventuri tipărite, în seri petrecute ascultând muzică în surdină şi sorbind din ceai printre cărţi, în descoperiri de tot felul: de scriitori vechi şi noi, de designeri, de gusturi, de ambianţe. Ne-am dori ca de ziua noastră, să nu vorbim despre realizări şi proiecte de viitor, ci despre o aventură în care nu am fost niciodată singuri. Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat”, spun reprezentanţii librăriei.

În ziua de 22 noiembrie, toate cărţile au o reducere de preţ de 10%, iar noaptea, între orele 22:00 şi 00:00, librăriile Verona, Mercy şi Braşov oferă reduceri de 20% la toate cărţile din ofertă.

De asemenea, pe faţada dinspre bd. Magheru a Librăriei Cărtuteşti Verona va avea loc o proiecţie-surpriză, care va lumina clădirea până după miezul nopţii. Pe cărtureşti.ro, până pe 25 noiembrie, toate cărţile aflate în stoc au o reducere de 20 de procente.