[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

filme de animatie

ŞtiriColaborare între Absolut şi Rafael Grampa pentru crearea unui film de animaţie

Absolut Vodka lansează un nou proiect împreună cu autorul de romane grafice Rafael Grampá. Next Frame este o provocare creativă pentru utilizatorii din întreaga lume de a influența în timp real desfășurarea acțiunii unui roman grafic imaginat de Grampá.

ŞtiriMonsters Inc., la cinema din 21 iunie

Disney Pixar îi readuce pe marile ecrane pe Mike şi Sulley, monştri care au cucerit cinefilii din întreaga lume în animaţia Monsters Inc.

ŞtiriAnimaţie românească la Seara de film de la ICR

Joi, 29 noiembrie 2012, de la ora 19:00, la ICR va avea loc o nouă Seară de film, urmând să fie proiectate filmele incluse în secţiunea Competiţia românească de la Anim’est 2012.

ŞtiriPersepolis, proiecţie la Cinema-Edu

Filmul de animaţie Persepolis, una dintre cele mai apreciate animaţii socio-politice din anii 2000, va aduce în atenţia elevilor o poveste despre libertate, maturizare şi importanţa alegerilor pe care le facem.

ŞtiriProgramul Kinodiseea 2012

Festivalul internaţional de film pentru copii Kinodiseea va avea loc în perioada 16-21 noiembrie.

ŞtiriCele mai bune filme pentru copii vin la Kinodiseea

A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru Copii, Kinodiseea, se va desfăşura în perioada 16-21 noimebrie, în cinematografele bucureştene Studio, Eforie şi Elvira Popescu.

ŞtiriRonal Barbarul, în cinematografe din 2 noiembrie

Transilvania Film îl aduce pe marile ecrane din România, din 2 noiembrie, pe Ronal Barbarul, cel mai atipic barbar de pe Pământ, într-o animaţie 2D şi 3D pentru toată familia.

ŞtiriSeară creepy la Anim’est

Creepy Animation Night este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul Anim’est, fiind programat vineri, de la ora 23:00, la Cinema Patria.