[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 20/05/2013
Monsters Inc., la cinema din 21 iunie

Monsters Inc., la cinema din 21 iunie

Disney Pixar îi readuce pe marile ecrane pe Mike şi Sulley, monştri care au cucerit cinefilii din întreaga lume în animaţia Monsters Inc.

Mergi?

Începând cu data de 21 iunie, pe marile ecrane din România va rula “Monsters’ University”/”Universitatea Monştrilor”,  noua animaţie care completează povestea din “Monsters’ Inc.” cu întâmplările din studenţia celor doi simpatici monştri şi aduce în lumina reflectoarelor istoria prieteniei dintre cei doi.

Mike Wazowski (în varianta dublată, vocea lui Florian Ghimpu) este un monstru cu un scop clar în viaţă: vrea să studieze la Universitatea Monştrilor şi să devină astfel un monstru profesionist. De când pune piciorul său verde în campusul Universităţii Monştrilor începe antrenamentele, dar se pare că visul său este mai greu de îndeplinit decât ar fi crezut.  Acolo îl întâlneşte pe colegul James P. Sullivan, “Sulley” (în varianta dublată vocea lui Claudiu Stănescu) un adversar de temut, cu un talent monstruos. 

În noua animaţie Sulley nu mai este “ursuleţul de pluş” gigantic pe care cinefilii şi-l aduc aminte din “Monsters’ Inc”, acum este un atlet bine făcut, conştient de abilităţile sale şi chiar un pic arogant. Îşi dă seama repede că talentul său ar putea compensa din timpul pe care îl va dedica studiului, dar în scurt timp are parte de o mare surpriză: Mike se evidenţiază la cursuri, deşi forma sa fizică nu îl ajută. Mike îl scoate din sărite pe Sulley, aşadar spiritul competitiv al celor doi începe să încingă atmosfera. O înfruntare directă între cei doi îi duce direct la excluderea din Programul de Ţipat. Dezamăgiţi că visul lor de-o viaţă s-a ruinat, cei doi sunt obligaţi să se împrietenească şi să se alieze cu alţi monştri excluşi din program pentru a-şi remedia greşeala.

Varianta dublată în limba română include voci cunoscute din lumea teatrului, precum: Pavel Bartoş (Randy), Ruxandra Sireteanu (Decan Hardscrabble), Ciprian Cojonel (Squishy/Chifli), Alexandru Georgescu (Don) sau Viorel Ionescu (Terri).

Filmul va rula pe marile ecrane din România începând cu 21 iunie, în format 3D şi 2D, atât în versiunea dublată cât şi în cea subtitrată. 

Taguri: