[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 30/10/2012
Cele mai bune filme pentru copii vin la Kinodiseea
Bucureşti Festivalul Kinodiseea va avea loc în Bucureşti, în perioada 16-21 noiembrie.

Cele mai bune filme pentru copii vin la Kinodiseea

A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru Copii, Kinodiseea, se va desfăşura în perioada 16-21 noimebrie, în cinematografele bucureştene Studio, Eforie şi Elvira Popescu.

La festival vor fi proiectate filme distractive, educative şi stimulative pentru copii şi părinţi, care nu pot fi urmărite în mod obişnuit la televizor sau în cinematografe. Spectatorii se pot bucura şi de o secţiune specială dedicată filmelor clasice Disney şi vor putea participa la atelierele de iniţiere în cinematografe, precum şi la un bal mascat.

Capetele de afiş sunt producţiile „Zarafa” (povestea prieteniei dintre un băieţel şi o girafă), „Dragonul de gheaţă” (povestea unui băiat aflat în căutarea unui nou cămin) şi „Gattu” (un film despre un oraş fantastic, plin de zmee).

Proiecţiile sunt programate în fiecare zi la orele 10:00, 12:00 şi 19:00. Accesul la primele două proiecţii şi la retrospectiva Disney este gratuit, în limita locurilor disponibile.

„Copiii au nevoie de eroi şi de poveşti, iar accesul la filme de calitate îi va pune faţă în faţă cu eroi adevăraţi, îi va fascina, le va deschide orizontul şi provoca imaginaţia”, a afirmat directorul festivalului, Daniel Mitulescu.

Programul complet este disponibil la adresa http://www.kinodiseea.ro/


Taguri: