[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/10/2012
Gustavia: Mathilde Monnier și La Ribot la București
Bucureşti Cluj-Napoca Spectacolele din Bucureşti vor avea loc pe 19 şi 20 octombrie, iar pe 23 octombrie este programat cel din Cluj-Napoca.

Gustavia: Mathilde Monnier și La Ribot la București

Vineri, 19, şi sâmbătă, 20 octombrie, dansatoarea şi coregrafa Mathilde Monnier, împreună cu La Ribot, performing artist de origine spaniolă, aduc la Bucureşti un spectacol ce îmbină burlescul, dansul contemporan şi performance-ul.

Spectacolul din Bucureşti va avea loc la Sala Liviu Ciulei (Izvor) a Teatrului Bulandra, de la ora 19:00. Duminică, 21 octombrie, cele două artiste vor susţine şi un atelier pentru dansatori profesionişti, în colaborare cu CNDB. Spectacolul va avea o reprezentaţie şi la Cluj, pe 23 octombrie.

Gustavia este o întâlnire dintre două femei şi două artiste cu parcursuri foarte diferite (una venind din dans, cealaltă din performing arts), dar cu aceeași pasiune pentru burlesc. Mathilde Monnier este directoarea Centrului coregrafic din Montpellier, iar La Ribot o artistă experimentală din linia lui Sophie Calle. Împreună, ele sunt Gustavia: un clown cu două capete în pragul crizei de nervi (Le Monde).

La București, duminică de la ora 10.30 va avea loc proiecția a două filme de dans despre Mathilde Monnier și La Ribot, la Cinema Elvira Popescu : Vers Mathilde de Claire Denis și La Ribot Distinguida de Luc Peter. Tot duminică, de la ora 15.00, Studio dans CNDB (Sala Palatului) va găzdui atelierul de dans și de mișcare pentru profesioniști.

Reprezentații:
19 şi 20 octombrie, ora 19.00 la Teatrul Bulandra - sala Liviu Ciulei (Izvor), București.
Marți 23 octombrie 2012, ora 20.00 la Teatrul Național din Cluj-Napoca.
Biletele sunt în vânzare la: 
Teatrul Bulandra (Izvor și Icoanei)
Teatrul Național din Cluj-Napoca

Taguri: