[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/11/2012
Cluj-Napoca Temps D'images, între 9 şi 16 noiembrie, în Cluj-Napoca

Festivalul Temps D’images, între 9 şi 16 noiembrie

Festivalul Temps D’images, între 9 şi 16 noiembrie

Asociaţia Colectiv A organizează la Cluj a cincea ediţie a festivalului european de teatru, dans şi imagine video Temps D’images.

Mergi?

În acest an, publicul va fi provocat la un efort de imaginaţie pentru a contura posibile scenarii ale viitorului într-un moment în care prezentul ne acaparează aproape total. În cadrul festivalului este programată şi a doua ediţie a Platformei Independente de Artele Spectacolului.

Festivalul Temps D’images este o platformă de lansare a unor idei şi de creare a unui dialog plecând de la premisa că doar prin comunicare şi implicare putem ajunge la soluţii care să răspundă nevoilor societăţii.

Evenimentul aduce publicului clujean 7 performance-uri, 6 spectacole de teatru, 3 spectacole de dans contemporan, o expoziţie video, 6 dezbateri şi lansări de cart, un film şi 3 concerte.

Biletele sunt disponibile la Librăria Cărtureşti din Cluj. Pentru spectacolele de la Teatrul Maghiar biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete.