[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spectacol de dans

ŞtiriPeste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Peste doar câteva zile, cea mai expresivă versiune artistică a operei muzicale ”Carmina Burana” de Carl Orff va fi susținută la București, de cei peste 30 de dansatori și soliști profesioniști, reprezentanți de elită ai companiei Ballet Flamenco de Madrid.

ŞtiriBallet Flamenco de Madrid prezintă spectacolul ”Carmina Burana”, la Sala Palatului

Ballet Flamenco de Madrid, una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume, va demonstra pe viu spectatorilor că flamenco este o artă, este viața în sine, un univers de pasiune, un dans al senzualității, seducției, suferinței și al bucuriei.

ŞtiriProgramul eXplore dance festival

A opta ediţie a celui mai important eveniment dedicat dansului contemporan şi performance-ului din România, eXplore dance festival, va avea loc între 28 septembrie şi 9 noiembrie, la WASP – Working Art Space and Production.

ŞtiriDorner, Dani, Dans – Urban Metaphors

Expoziția DORNER, DANI, DANS semnată de Willi Dorner (Austria) și Dani Ioniță (Romania) este un prolog viu al evenimentului Austrian Dance Days, organizat de Forumul Cultural Austriac. Ea aduce laolaltă două viziuni asupra relației dintre spațiul urban și corpul uman.

ŞtiriSezonul rusesc de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu îi reunește la Sibiu pe unii dintre cei mai importanți creatori promovați în selecțiile Golden Mask Russian Performing Arts Festival și Chekhov International Theatre Festival.

DansUn nou spaţiu pentru Centrul Naţional al Dansului

CNDB lansează noua sală de spectacole, Stere Popescu, după numele coregrafului care a scandalizat Parisul.

ŞtiriŞaraiman – dans contemporan şi stand-up comedy, spectacol marca Răzvan Mazilu

Spectacolul reuneşte trei ipostaze artistice aparent incompatibile: dans contemporan, stand-up comedy și muzică lăutărească interpretată de Romica Puceanu.

FeaturesLes indes galantes. Sau despre dragoste, cu artă

Operă, teatru, balet, musical şi o tentă de cabaret... Nu există etichete pentru spectacolul Indiile galante, semnat de Andrei Şerban, care a inaugurat, cu un tonus bun şi un aer optimist, sala renovată de curând a Operei şi a Naţionalului de la Iaşi.

ŞtiriInvisible Twin – spectacol de dans semnat de Sandra Mavhima, pe 16 decembrie

O nouă reprezentaţie a experimentului de dans şi muzică electronică semnat de Sandra Mavhima, Invisible Twin, este programată pentu 16 decembrie, ora 20:00, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie.

DansFiica Faraonului, în premieră la Grand Cinema Digiplex

Cinematograful din Băneasa Shopping City prezintă, pe 25 noiembrie, ora 17:00, spectacolul de balet al Teatrului Bolshio, Fiica Faraonului.

ŞtiriFestivalul Temps D’images, între 9 şi 16 noiembrie

Asociaţia Colectiv A organizează la Cluj a cincea ediţie a festivalului european de teatru, dans şi imagine video Temps D’images.

DansFestival de dans clasic la Opera Naţională Bucureşti

Compania de balet a Operei Naţionale Bucureşti prezintă, între 11 noiembrie şi 5 decembrie, un festival de dans clasic, iar dintre spectacole se vor număra Don Quijote, Giselle sau Frumoasa din pădurea adormită.

TeatruFestivalul „Respir Shakespeare”, între 13 şi 16 noiembrie

În perioada 13-16 noiembrie, la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucureşti, va avea loc festivalul „Respir Shakespeare”, organizat de Asociaţia Culturală „Hestugma”.

ŞtiriGustavia: Mathilde Monnier și La Ribot la București

Vineri, 19, şi sâmbătă, 20 octombrie, dansatoarea şi coregrafa Mathilde Monnier, împreună cu La Ribot, performing artist de origine spaniolă, aduc la Bucureşti un spectacol ce îmbină burlescul, dansul contemporan şi performance-ul.