[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 11/10/2012
Programul La Scena în perioada 12-17 octombrie

Programul La Scena în perioada 12-17 octombrie

Vineri, 12 octombrie, în Club La Scena va avea loc un concert de jazz cu Cezar Cazanoi, Călin Grigoriu şi Călina Epurat.

Concertul începe la ora 20:30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Rezervările pentru spectacole se pot fac la teatrularca@gmail.com sau prin telefon, la 0727.795.380.

Duminică, 14 octombrie, ora 19:00 - Comedy Show

Duminică, 14 octombrie, ora 20:30 – DumiTrio. Chitaristul român George Dumitriu și bateristul sloven Kristijan Krajnčan s-au  cunoscut ca studenți ai Prins Claus Conservatorium din Groningen, Olanda. Au cântat în diverse proiecte împreună, dintre care cel mai important este Kaja Draksler Acropolis Quintet, cu care au și înregistrat 2 discuri.

Preţ bilet: 20 de lei

Marţi, 16 octombrie, ora 20:00 – „Iubirea e un lucru foarte mare”. Doi tineri se întâlnesc într-o gară, fiecare merge în direcţii diferite. Cât timp aşteaptă trenurile se hotărăsc să meargă la bufetul din gară şi să bea împreună câte o bere şi să mînânce câţiva mici. Din vorbă-n vorbă el îşi dă seama că ea e femeia potrivită pentru el, iar ea e dornică să se mărite cât mai repede. Zis şi făcut, până vine trenul fetei se stabilesc toate detaliile pentru a organiza nunta cât mai repede. Dar apare o problemă, fata s-a urcat în tren iar el a uitat s-o întrebe cum o cheamă. Nu-i nimic, ştie din ce sat e, duminică se va înfiinţa acolo în costum de ginerică.

Preţ  bilet: 20 de lei

Miercuri, 17 octombrie, ora 20:00 – „Ultima şansă” (distribuţie: Maria Radu, Ana Odagiu, Alexandra Sălceanu, Marius Gâlea). Publicul se obligă să plătească o sumă echivalentă cu preţul unui bilet de intrare.

Preţ bilet: 20 de lei 

Taguri: