[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spectacole teatru

ŞtiriȘtefan Bănică, înconjurat de femei în comedia “Jake și femeile lui”, de Neil Simon

Ștefan Bănică dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake și femeile lui”.

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFREAK SHOW: one-man-show cu FLORIN PIERSIC JR revine la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului Național București – Sala Pictură, cu spectacolul FREAK SHOW.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

Teatru„Privind prin Piele”, spectacol în premieră la Replika

Astăzi are loc premiera spectacolului „Privind prin Piele”, o producție a asociației dramAcum.

ŞtiriDiamante și Narcotice – Sex, droguri și iubire într-un spectacol controversat

In Culise propune, în data de 17 ianuarie, de la ora 19:00, avanpremiera unui spectacol care pune erotismul sub semnul feminin: Diamante și Narcotice.

ŞtiriLaureaţii Galei Premiilor UNITER 2013

În cadrul celei de-a XXI- a ediţii a GALEI PREMIILOR UNITER, desfăşurată în seara zilei de 13 mai la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi, au fost decernate următoarele premii:

ŞtiriUn Interviu în premieră

Spectacolul Interviu, regizat de Bogdan Dumitrescu, o adaptare după filmul lui Steve Buscemi, avându-i ca protagoniști pe Dan Bordeianu și Diana Roman, va avea premiera bucureșteană în zilele de 9 și 10 mai, pe scena Godot Café Teatru.

ŞtiriColecţionarul, premieră la Teatrul de Artă Bucureşti

“Colecţionarul”, de Mark Healy, o adaptare după romanul omonim de John Fowles, va avea premiera oficială miercuri, 24 aprilie, ora 20.15, la Teatrul de Artă Bucureşti.

ŞtiriDemoni, în premieră la Teatrul Act

Teatrul ACT şi Doctor’s Studio prezintă pe 13 şi 14 aprilie, de la ora 19:00, premiera spectacolului DEMONI de Lars Noren.

ŞtiriProgramul Godot Cafe-Teatru şi Godot SubScenă (12-18 aprilie)

În spectacolul COLIBRI, doi angajaţi ai biroului de şomaj, unul celibatar şi altul căsătorit, reacţionează complet diferit când rutina zilnică le este distrusă în urma unui act de violenţă urbană.

ŞtiriSpectacole ale Teatrului Naţional „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, prezentate în Italia

Miercuri, 10 aprilie, pe scena Teatrului Era din Pontedera va avea loc premiera naţională a spectacolului „Idiotul” de F.M. Dostoievski.

ŞtiriMicrostagiunea de monodrame „4 fărâme de teatru polonez”, la Teatrul Foarte Mic

Mâine, 26 martie, la Teatrul Foarte Mic din Bucureşti va începe microstagiunea de monodrame sub genericul „4 fărâme de teatru polonez”.

ŞtiriZilele Culturii Luxemburgheze la Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă vineri, 15 martie, ora 19:00, spectacolul „Monoclu” în regia lui Stéphane Ghislain Roussel, eveniment din cadrul Zilelor Culturii Luxemburgheze.

ŞtiriCabaretul imposibilului, spectacol de teatru şi naraţiune la Odeon

Spectacolul Le Cabaret de l’Impossible, cu Achille Grimaud, Sergio Grondin şi François Lavallée, va avea loc pe 12 martie, de la ora 19 :30, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

ŞtiriRecomandări pentru weekedul 11-13 ianuarie

Mai multe expoziţii, spectacole de teatru, filme şi câteva concerte vor avea loc în Bucureşti şi în ţară în weekendul care tocmai a început.

ŞtiriDouă noi reprezentaţii ale spectacolului „Colibri”

Ultimele două reprezentaţii din 2012 ale spectacolului „Colibri” de Garret Jon Gronveld vor avea loc în această săptămână.

FeaturesLes indes galantes. Sau despre dragoste, cu artă

Operă, teatru, balet, musical şi o tentă de cabaret... Nu există etichete pentru spectacolul Indiile galante, semnat de Andrei Şerban, care a inaugurat, cu un tonus bun şi un aer optimist, sala renovată de curând a Operei şi a Naţionalului de la Iaşi.

TeatruInsula — un show teatral 100%

Gellu Naum este cunoscut ca autorul unor aparente texte pentru copii.

TeatruConul Leonida faţă cu reacţiunea - Cronică de teatru

Îl cităm pe Caragiale şi fără să ne dăm seama. Trăim printre Mitici şi facem dezbateri electorale înainte de culcare, chiar dacă gazeta a fost înlocuită cu talk-show-ul preferat.