[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spectacole teatru

ŞtiriTeatrul de Artă Bucureşti va avea propria sală de spectacole

Lansarea sălii de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti va avea loc pe 8 decembrie, eveniment urmat de o serie de spectacole sau concerte susţinute de Nicu Alifantis sau Byron.

ŞtiriA doua reprezentaţie a piesei de teatru „Colibri”, pe 26 noiembrie

Luni, 26 noiembrie, de la ora 20:00, la Godot Cafe-Teatru, este programată o a doua reprezentaţie a spectacolului „Colibri”, de Garret Jon Groenveld.

Ştiri„O noapte furtunoasă – Viceversa”, în premieră naţională la MŢR

Marţi, 27 noiembrie, de la ora 19:30, la sala Studio Horia Bernea a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, va avea loc premiera naţională a piesei „O noapte furtunoasă – Viceversa”, a Teatrului Independent Odiseu.

ŞtiriProgramul Teatrului Arca (17-22 noiembrie)

Teatrul Arca (La Scena) programează patru spectacole în perioada 17-22 noiembrie

ŞtiriFestivalul Temps D’images, între 9 şi 16 noiembrie

Asociaţia Colectiv A organizează la Cluj a cincea ediţie a festivalului european de teatru, dans şi imagine video Temps D’images.

ŞtiriAct Veneţian, în premieră pe scena teatrului Nottara

Teatrul George Ciprian va prezenta la Teatrul Nottara spectacolul „Act Veneţian” de Camil Petrescu luni, 19 noiembrie, de la ora 19:30.

ŞtiriProgramul Teatrului Evreiesc de Stat (17-18 noiembrie)

Trei spectacole sunt programate la sfârşitul acestei săptămâni la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti.

ŞtiriProgramul spectacolelor de la Sala ArCuB între 14 şi 18 noiembrie

Patru spectacole sunt programate în această săptămână la Sala ArCuB din strada Batişte nr. 14.

ŞtiriColibri, de Garret Jon Groenveld, în premieră mondială la Godot

Piesa de teatru Colibri (The Hummingbirds), scrisă de Garret Jon Groenveld, va avea premiera pe 17 noiembrie, de la ora 22:00, la Godot Cafe-Teatru (Blănari 14).

TeatruDespre viaţă, cu patetism

Existenţa întreagă este o farsă sinistră, iar noi, oamenii, nişte bieţi bufoni în mâinile unui destin uneori comic, alteori grotesc, dar niciodată tragic cu adevărat.

TeatruUn stil de viaţă criminal

Orice crimă face din asasin o vedetă. Victima are rolul de a-i oferi călăului scena pentru performance. Calea spre gloria de o clipă.

TeatruO poveste japoneză

Pentru asiatici, teatrul a reprezentat dintotdeauna un mod de existenţă, apropiat de mister şi de ritual, o artă secretă a cărei magie este dezvoltată printr-o tehnică desăvârşită, perfecţionată continuu prin antrenamentul actorului.

ŞtiriProgramul Teatrului Evreiesc de Stat în perioada 29 octombrie-4 noiembrie

“Duşmancele” şi “Blazonul” sunt două dintre piesele programate în această săptămână pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti.

ŞtiriAniversare la Green Hours: O luni la Teatrul LUNI

Luni, 29 octombrie, în perioada Festivalului Naţional de Teatru, Occupy Green Hours invită publicul la un eveniment teatral dedicat celor 18 ani aniversaţi de Clubul Green Hours şi aproape 15 (pe 1 decembrie) aniversaţi de Teatrul LUNI.

ŞtiriCenestezica, spectacol al Teatrului Tabu, pe 31 octombrie

Teatrul Tabu Bucureşti prezintă pe 31 octombrie, de la ora 20:00, spectacolul Cenestezica în clubul Legere LIVE din Piaţa Rosetti 5 (subsolul Hotelului Banat).

ŞtiriProgramul Teatrului Evreiesc de Stat în perioada 24-28 octombrie

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti este programată piesa „Miss Daisy şi şoferul ei”, de Alfred Uhry.

ŞtiriProgramul Teatrului Arca în perioada 23-30 octombrie

Marţi, 23 octombrie, de la ora 20:00, la Teatrul Arca are loc spectacolul „Prima dată”, o comedie despre sex, relaţii, complicaţii.

ŞtiriDuşmancele, o poveste de iubire – premieră la Teatrul Evreiesc de Stat

Premiera oficială a spectacolului „Duşmancele, o poveste de iubire” va avea loc sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat.

ŞtiriProgramul spectacolelor de la ArCuB în perioada 19-21 octombrie

Viţelul de aur, Două poveşti de amor şi Dom Juan sunt spectacolele găzduite la sfârşitul acestei săptămâni de Sala ArCuB.

ŞtiriProgramul La Scena în perioada 12-17 octombrie

Vineri, 12 octombrie, în Club La Scena va avea loc un concert de jazz cu Cezar Cazanoi, Călin Grigoriu şi Călina Epurat.