[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 11/01/2013
Recomandări pentru weekedul 11-13 ianuarie

Recomandări pentru weekedul 11-13 ianuarie

Mai multe expoziţii, spectacole de teatru, filme şi câteva concerte vor avea loc în Bucureşti şi în ţară în weekendul care tocmai a început.

Mergi?

Vineri

De la ora 19:00, la Librăria Cărtureşti Verona, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Români Frumoşi – galerie de valori”, un demers iniţiat de fotograful Metei Buţă. 29 de portrete ale unor personalităţi contemporane vor fi expuse până pe 19 ianuarie.
În această seară, la vernisaj, vor fi prezenţi Dumitru Prunariu, Christian Mititelu, Crina Coco Popescu, Cosmin Bumbuţ, Ion Barbu, Stere Gulea sau Solomon Marcus.

Tot astăzi, la Godot Cafe Teatru, de la ora 19:00, se va juca piesa „Colibri” cu Laurenţiu Bănescu şi Daniel Popa, în regia lui Florin Piersic Jr., spectacol produs de Doctor’s Studio. „Colibri” este un spectacol despre robotizare, sterilizare interioară, un spectacol despre cum oamenii au devenit un produs de expus într-o tarabă, ieftină, a existenţei, pentru a găsi un cumpărător – care poate lua forma unui job – mult râvnit sau doar necesar. Preţ bilet: 25 lei.

De la ora 19:00 va avea loc şi redeschiderea Sălii Elvira Popescu. Primul film proiectat va fi comedia „Fustangii”, cu tandemul Dujardin-Lellouche. De la ora 21:00 rulează „The Angel’s Share”, regizat de Ken Loach, unul dintre cei mai mari regizori pe teme sociale.

Sâmbătă

La Godot, de la ora 19:00, are loc piesa „Flori, filme, fete sau băieţi”, un spectacol de Mimi Brănescu, în regia lui Radu Popescu. Din distribuţie fac parte Alec Secăreanu, Paul Ipate, Cristina Găvruş şi Mihaela Alexandru. Piesa ne propune o temă de gândire: „Viaţa este un joc sau o joacă?” Indiferent de vârstă, preocupări, statut social, suntem mereu implicaţi.

La Green Hours 2 este programat concertul Rain Dogs – Tom Waits exclusively, de la ora 20:30. Trupa este axată pe coveruri după Tom Waits, fiind formată din Jonathan Shade, Gabi Chiţă şi Mihnea Soare. Preţ bilet: 20 lei.

Clubul Flex din Arad va găzdui concertul trupei Nişte Băieţi, de la ora 22:00. Ei vor prezenta trei dintre piesele noi şi „vreo 10 dintre cele mai noi glume proaste învăţate între timp”.

Duminică

Piesa „Noi 4”, de Lia Bugnar, va avea loc la Godot, de la ora 21:30. Pe scenă vor urca Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache şi Marius Manole, pe muzica Adei Milea.

Până pe 15 ianuarie, la MNAC, va mai fi deschisă expoziţia de afişe cehoslovace „101 afişe de film din Cehia din perioada 1961-1987".