[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Theodora Stoica publicat la: 4/01/2012

Concert Dubioza Kolektiv în Silver Church

Concert Dubioza Kolektiv în Silver Church

Un mix reușit de dub, reggae, hardcore și etno bosniac definește trupa Dubioza Kolektiv, ce poate fi considerată, pe bună dreptate, cel mai în vogă live-act balcanic al momentului.

În piesele lor, abordează teme politice prin care vor să-și exprime revolta împotriva corupției și a îngrădirii libertăților umane. Cei şapte bosniaci au trăit experiența războiului, astfel că majoritatea compoziţiilor Dubioza Kolektiv sunt și un manifest pentru pace, înțelegere și toleranță.

Wild Wild East este cel mai recent album al trupei și a fost lansat în vara anului trecut. Cu majoritatea pieselor scrise în limba engleză, formația reușește să atingă un nou public, iar printre single-uri se numără Walter și Vidi, Vidi.

Originalitatea cu care bosniacii au mixat stiluri muzicale diferite a adus trupei trofeul Best Adria Act la MTV European Award 2011. Un motiv în plus pentru a-i vedea live este şi acela că, în ultimii ani, Dubioza Kolektiv a urcat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri europene, precum Sziget Festival, Eurosonic Festival, Exit Festival și Topvar Festival. 

Concert Dubioza Kolektiv

The Silver Church Club, 25 ianuarie, ora 21:00.

În deschidere: Madame Hooligan.

Afterparty: DJ Zoran Mirkovic. Preţ intrare: 30 lei