[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

expozitii fotografie

OraşZILELE MUZEULUI ȚĂRANULUI, 10 – 20 septembrie

Cea de-a şasea ediţie a evenimentului Zilele Muzeului Țăranului se va desfăşura în perioada 10 - 20 septembrie, printre manifestări numărându-se expoziții, târguri, concerte și proiecţii de filme.

OraşMicrotopiile Bucureștiului sau cum văd cinci fotografi nordici Bucureștiul

Expoziţia „Microtopiile Bucureștiului – cartografierea și redefinirea orașului”, parte din campania Bucureşti Capitală Europeană a Culturii în 2021, este realizată de cinci dintre cei mai importanţi fotografi nordici şi poate fi vizitată, la Hanul Gabroveni, până la data de 20 septembrie.

OraşWorld Press Photo, în Piața Universității

Expoziția World Press Photo, organizată de Fundația Eidos, va fi deschisă pentru public în perioada 8 – 29 mai 2015, în Piața Universității din București.

OraşExpoziție „Anii 80”, la Cărturești

Primiți cu nostalgia? O expoziție de fotografie intitulată „Anii 80” își are vernisajul miercuri, 11 martie, de la ora 18.30, la Café Verona, Cărturești (str. Arthur Verona nr. 13-15).

Ştiri#dailylumpan, expoziţie foto @ Saint Ink

Joi, 13 februarie 2014, de la ora 19:00, la expo-cafe-ul Saint Ink (Sfântul Tuş), este programat vernisajul expoziţiei foto #dailylumpan, semnată de Andrei Lumpan.

ŞtiriDe la prispă până-n grindă – expoziţie la MŢR

Duminica, 8 decembrie, de la ora 12:30, în Sala Foaier, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie De la prispă până-n grindă – meșteșug și obiceiuri de pe Valea Trotușului.

ŞtiriOameni şi sufletele de lângă – expoziţie foto la MŢR

Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român va găzdui expoziţia de fotografie “Oameni şi sufletele de lângă”, a lui Vlad Dumitrescu, între 31 octombrie şi 10 noiembrie 2013.

ŞtiriCreaturi din lemn – expoziţie de fotografie la MŢR

Joi, 13 iunie, de la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziţiei Creaturi din lemn, a artistului vizual Daniel Munteanu.

ŞtiriExpoziţia World Press Photo ajunge la Bucureşti în luna mai

Cea mai importantă expoziţie de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, ajunge din nou în Bucureşti, între 2 şi 26 mai, în Piaţa Universităţii.

Ştiri“Nu mă privi de sus”, expoziţie de fotografie la MŢR

Vineri, 25 ianuarie, de la ora 18:00, la Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, va fi vernisată expoziţia de fotografie “Nu mă privi de sus”, de Artan Korenica.

ŞtiriActorii şi Fotograful – expoziţie la Cărtureşti

Portretistul Simion Buia revine cu o nouă expoziţie de fotografie din seria „Actorii şi Fotograful”, în care protagonişti cu 17 cunoscuţi actori din Craiova, Cluj, Braşov şi Bucureşti.

Ştiri“Ceruri, ape, pământ” – expoziţie de fotografie semnată Nina Mihăilă

Miercuri, 16 ianuarie, de la ora 19:00, la Café Verona (Librăria Cărtureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Ceruri, ape, pământ” a artistei Nina Mihăilă.

ŞtiriRecomandări pentru weekedul 11-13 ianuarie

Mai multe expoziţii, spectacole de teatru, filme şi câteva concerte vor avea loc în Bucureşti şi în ţară în weekendul care tocmai a început.

ŞtiriRomâni Frumoşi – expoziţie de fotografie la Cărtureşti Verona

Portretele a 29 de personalităţi contemporane vor fi expuse, până pe 19 ianuarie, la Librăria Cărtureşti Verona, în cadrul proiectului „Români Frumoşi – galerie de valori”, un demers iniţiat de fotograful Matei Buţă.

ArtăExpoziție: km.0 în Tranzit.ro

Un nou spaţiu de expunere şi expresie critică a artei contemporane a fost deschis lunile acestea. Zic „spaţiu” pentru că Tranzit.ro a mai avut câteva activităţi până acum, la Cluj şi la Iaşi, în bună tradiţie cu omoloagele aceleiaşi platforme din Austria, Cehia, Ungaria sau Slovacia.

ŞtiriSoNoRo Love Unlimited, expoziţie de fotografie

În această seară, de la ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie SoNoRo Love Unlimited, eveniment din cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului Internaţional de muzică de cameră SoNoRo.

OraşCu metroul prin București

Spațiul public de la metrou va fi transformat într-o galerie permanentă de fotografie a Bucureștiului.

TeatruAndrei Şerban în imagini

Există o artă a fotografiei şi o alta, a fotografiei de teatru. Sunt puţini cei care reuşesc să înregistreze, în imagini încremenite, suflul viu al scenei.

ArtăExpoziţie: Loc pentru foto

Noua expoziție de la galeria Clubului Electroputere București, Loc pentru foto I, pare că se întoarce, numai la prima vedere, în preistoria artei fotografice.

ŞtiriRox and San – Spectacol în alb şi negru, expoziţie de litografie la Teatrul Odeon

Joi, 8 noiembrie, de la ora 18:00, este programat vernisajul expoziţiei de litografie „Rox and San – Spectacol în alb şi negru”.