[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 4/01/2012
Concert Nazareth @ Hard Rock Cafe

Concert Nazareth @ Hard Rock Cafe

Revenirea formaţiei britanice în România stă sub semnul cifrelor: Nazareth ajunge din nou la Bucureşti, după lansarea celui de-al 22-lea album, Big Dogz, la 4 decenii de la debutul discografic.

Acest material este şi motorul 40th Anniversary Tour.  O altă aniversare este cea de 4 ani a Hard Rock Café, gazda evenimentului. După ce ne-am familiarizat cu toate datele matematice, trebuie să punctez şi „de ce să-i (re)vedem pe scoţieni?”

Am crescut cu Dream On şi cu cea mai celebră dintre variante a Love Hurts, balade bine-cunoscute şi după decenii de la lansare. Iar dacă în 1993 eram prea tineri pentru concertul din Capitală, deschis de trupa Iris, iar în 2009 Hala din Bucureşti nu ne-a fost la îndemână sau poate albumul promovat atunci, The Neuz, ne-a părut mai slab decât acest Big Dogz, oricum ar fi, anul ăsta începem în forţă.

O formaţie care a rezistat peste timp, care nu a trăit pe spezele câtorva hituri, Nazareth – aceşti „no mean monsters” – trebuie văzuţi şi a treia oară la Bucureşti.

 

Concert Nazareth
Hard Rock Cafe, 27 ianuarie, ora 21:00.
Preț intrare: 400 lei (VIP+ întâlnire cu trupa), 120 (pe scaun), 90 lei (în picioare)