[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte 2012

ŞtiriOrphaned Land şi Amaranthe, primele confirmări la ARTmania Sibiu 2013

Primele două confirmări la ediţia din acest an a festivalului ARTmania sunt Orphaned Land, trupă de metal cu influenţe specifice Orientului Mijlociu, şi Amaranthe, noua senzaţie suedeză a metal-ului melodic.

Ştiribyron, concert aniversar de 6 ani

Joi seara, pe 29 noiembrie (cu o zi mai devreme ca de obicei pentru a lua în calcul anii bisecţi, secundele adiţionale, expansiunea Universului şi efectul rezonantelor Schumann asupra percepţiei temporale), byron devin 6yron şi serbează 6 ani de activitate cu un al 6-lea concert aniversar.

ConcursuriBeWhere! te trimite la concertul Jan Akkerman - CONCURS ÎNCHEIAT

Jan Akkerman este un nume puţin popular maselor. Un nume ce este pe scena muzicală din 1968, iar de atunci a dezvoltat tehnici şi a înregistrat 30 de albume de studio.

MuzicăAndrieș, un nou concert de Moș Nicolae

Spectacolul de Moș Nicolae de anul acesta este al 17-lea din seria lansată de Alexandru Andrieș împreună cu impresarul Aurel Mitran.

ŞtiriLotus, noul proiect al lui Cristi Minculescu

Actuala trupă a lui Cristi Minculescu poartă numele Lotus şi reprezintă cel mai nou proiect al acestuia, alături de Nuţu Olteanu şi Adrian Ilie, cu care a colaborat în trecut.

ŞtiriCelelalte Cuvinte revine pe scene de club

Formaţia orădeană Celelalte Cuvinte va concerta joi 15 noiembrie, la Arad, iar în ziua imediat următoare, vineri 16 noiembrie, la Timişoara.

MuzicăJohn Mayall, un părinte neobosit al bluesului

Discografia sa numără peste 40 de albume, colaborările sunt nenumărate. Anul viitor, va primi şi titlul de octogenar, iar programul turneului său arată, luna aceasta, o singură zi de pauză.

Muzicăhiromi, The trio project

Îmi vine greu să mă exprim, după ce mi-a fost dat să văd şi să aud într-un spectacol de o oră şi jumătate. Am întors "problema" pe toate feţele. M-am gândit, am scris, am şters şi am luat-o de la capăt.

MuzicăHiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips

Cei care au văzut acest trio au rămas profund marcaţi. Au avut ocazia în urmă cu un an, la Gărâna Jazz Festival.

MuzicăSeal - hituri originale și coveruri

Interpretul britanic vine de data aceasta să ne prezinte cel mai recent material de studio, Soul 2, produs de Trevor Horn şi David Foster.

MuzicăMacy Gray: "Pe Stevie Wonder l-aş putea numi mentor"

„I just called to say...” Cam așa a început convorbirea cu Macy Gray. Interpreta a vorbit despre piesele preferate înregistrate sub numele Covered și Talking Book. Despre film, despre război și pace, despre muzica românească, dar și despre viitorul album, care este pe punctul de a fi lansat.

MuzicăLet's call it Steve "guitar circus" Vai

După trei zile de la concertul cu numărul trei susţinut în Capitală, după ce gândurile s-au mai sedimentat, am făcut un fel de listă cu ce mi-a şi ce nu mi-a plăcut, dar mai ales ce m-a surprins la show-ul din seara de 1 noiembrie, de la Sala Palatului.

MuzicăSimon Phillips: Am un sound aparte

Îl vom vedea performând alături de Hiromi Uehara şi Anthony Jackson, pe 10 noiembrie, la Sala Radio. Până atunci, Simon Phillips, renumit şi ca baterist al trupei Toto, a răspuns câtorva întrebări.

Expat CornerSimon Phillips: I have a distinctive sound

We'll be seeing him play along with Hiromi Uehara and Anthony Jackson on 10th of November in Bucharest. Until then, drummer Simon Phillips answered a few BeWhere! questions.

MuzicăO.Children, goth-rock under control

Tobi O'Kandi (voce), Andi Sleath (tobe), Gauthier Ajarrista (chitară), Harry James (bas), adică O.Children, concertează în noiembrie la Control Club.

MuzicăHalloween de București

Data de 31 octombrie a intrat în conștiința consumatorilor de petreceri și dovleci (sau combinate) ca prilej de sărbătorire a Halloween. Electro, hip-hop sau rock, anul acesta nu avem cum să nu petrecem costumați.

MuzicăThe Cranberries – un concert privat de mari dimensiuni

Al doilea show al irlandezilor de la Cranberries a durat o oră şi jumătate şi s-a desfăşurat indoor, într-o sală care nu demult servea drept gazdă pentru petreceri de sfârşit de an.

MuzicăEric Sardinas and Big Motor. Muzică și putere

Chitaristul american de blues vorbește despre cel mai recent album, despre viitorul bluesului, dar și despre sursele de inspirație pe care le găsește în Europa de Est. A întrebat Patricia Marinescu

MuzicăFrom Ireland with… Cranberries

O fată și trei băieți. O adevărată „apariție”, pentru noi, la începutul anilor '90. A fost mai mult decât asta.

MuzicăVirtuozitate la… superlativ – Portnoy & friends

Mike Portnoy este elementul central al proiectului care ajunge în premieră la București. Membru fondator al Dream Theater, grup pe care l-a părăsit după 25 de ani. Portnoy a adunat alți trei instrumentiști consacrați și a pornit-o prin lume.