[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 16/10/2012
Halloween de București

Halloween de București

Data de 31 octombrie a intrat în conștiința consumatorilor de petreceri și dovleci (sau combinate) ca prilej de sărbătorire a Halloween. Electro, hip-hop sau rock, anul acesta nu avem cum să nu petrecem costumați.

Chiar dacă de origine celtică, sărbătoarea adună tot mai mulți adepți în România. Cu câteva săptămâni înainte de finalul lui octombrie, au și început să se anunțe petreceri. Autoproclamată „cea mai mare petrecere de Halloween din România” The White Rabbit and The Black Magic este programată să aibă loc la Sala Polivalentă, pe scena căreia vor urca: Rockwell (UK), MC Strategy (UK), Coki (UK), Coma (Ro), Șuie Paparude (Ro), Shadowbox & Chimie (Ro), Tremour (Ro), Frequax (UK)  și Flesh Rodeo (Ro). Pe lângă muzică, publicul se bucură și de proiecții de film, lumini și decoruri de poveste. Prețul unui bilet, cumpărat în avans, este de 30 de lei. În ziua evenimentului, pe 27 octombrie, acesta costă 45 de lei. Noaptea de Halloween începe cu un calup de 14 filme de animație și ficțiune ce însumează o oră și jumătate de proiecție. Filmele vor putea fi vizioante în foaierul Sălii Polivalente, începând cu orele 20:15.

De cealaltă parte, cluburile și barurile din oraș pregătesc și anul acesta concursuri și fac oferte greu de refuzat. Dacă Centrul Vechi va fi îmbrăcat în uniformă, pe 27 octombrie, la Que Pasa (Praporgescu 13) este premiat cel mai „muncit” dovleac. Deghizarea nu este obligatorie, iar dacă aveți chef de un Halloween rock, treceți prin zonă.

La Bastards Club, pe Lipscani 28, tot în ultima sâmbătă a acestei luni, sunteți așteptați costumați pentru o petrecere de Halloween cu preț redus. Long drinks, de la 6 lei, și participare liberă.

Ceva mai departe de tumultul orașului, pe Traian 141, la Woodstock Cafe, aveți Free Kamikaze la bar și o selecție de rock clasic. Costumele sunt și ele binevenite.

Nici Hard Rock Cafe (Kiseleff 32) nu se lasă mai prejos. Chiar pe 31 octombrie, miercuri, în cadrul petrecerii, The Green Fox ft. Alin Văduva & Cristina Vasiu vor susţine un concert. Se vor face auzite hituri semnate Joe Cocker, Village People sau Robbie Williams, iar prețul de participare este 25 de lei.

În Club A, miercuri noapte, după ultimele acorduri ZOB, petrecerea continuă cu specific dedicat de Halloween, alături de DJ Vadim.

Alte petreceri tba.