[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

petreceri in club

ŞtiriDansul şi avansul #3

Sâmbătă seară, dupa 9, la Colectiv (strada Tăbăcarilor Nr. 7, in Piata Bucur), dansurile se împletesc cu avansurile, sub umbrela celui mai nou concept de petrecere din oraş: Dansul şi avansul.

ConcursuriCâștigă o invitație dublă la prima ediție „Dansul și Avansul” în Colectiv! - CONCURS ÎNCHEIAT

Concurs cu dans și avans!

ŞtiriPetrecerile Festivalului NexT, în Panic!

În perioada 10-14 aprilie, club Panic! găzduieşte petrecerile dedicate celei de-a 7-a ediții a Festivalului Internațional de Film NexT.

ŞtiriPetrecere de Halloween la Energiea

Evenimentele SpeakEasy din acest weekend vor fi sinonime cu afterparty-urile Kinofest 2012, iar seara de sâmbătă va juca şi rolul unei petreceri de Halloween.

MuzicăHalloween de București

Data de 31 octombrie a intrat în conștiința consumatorilor de petreceri și dovleci (sau combinate) ca prilej de sărbătorire a Halloween. Electro, hip-hop sau rock, anul acesta nu avem cum să nu petrecem costumați.

CluburiEl Comandante

Cluburile El Comandante păstrează atmosfera underground şi sunt în număr de trei în Bucureşti: Grande (strada Viitorului nr. 26), Primer (strada Sf. Ştefan nr. 13) şi Junior (strada Stavopoleos nr. 8). Organizează petreceri tematice.

CluburiBarfly

Clubul Barfly din București: club cu concerte live, DJ, petreceri tematice, invitați speciali, ring de dans, 150 locuri la mese, 250 locuri în picioare. Barfly este situat la subsolul unei case recondiționate și cuprinde 5 încăperi, cu ring de dans.

CluburiKulturhaus

Kulturhaus este un concept extrem de nou. Și înseamnă exact ce zice numele: "Casa culturii". Un loc unde manifestările culturale de orice fel sunt la ele acasă. După cum vă amintiți, orice "casă de cultură" avea pe vremuri o "discotecă" la parter.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...