[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 8/04/2013
Demoni, în premieră la Teatrul Act

Demoni, în premieră la Teatrul Act

Teatrul ACT şi Doctor’s Studio prezintă pe 13 şi 14 aprilie, de la ora 19:00, premiera spectacolului DEMONI de Lars Noren.

Mergi?

Spectacolul este construit sub forma unui huis clos (spaţiu închis) în care cele patru personaje, pe durata unei singure nopţi îşi exorcizează ”demonii” şi readuc la suprafaţă dureri latente din copilărie. Personajele lui Norén sunt în majoritate copii ajunşi la maturitate, care se luptă pentru a se elibera de traumele induse de părinţi, de teroarea exercitată de aceştia şi influenţa ce se resimte până târziu la vârsta maturităţii.

Frank, Katarina, Jenna si Tomas sunt oameni care duc o luptă cu ei înşişi şi cu lumea din jur pentru a-şi salva identitatea, pentru a-şi putea exprima dragostea enormă pe care o au unii faţă de ceilalţi şi iubirea pentru ceea ce înseamnă a fi "viu".

După ce a studiat doi ani la Conservatorul Naţional Superior de Artă Dramatică din Paris, Lorena Zabrăuţanu îşi face debutul regizoral în cadrul acestui proiect. În anul 2011, regizează la Conservatorul de Artă Dramatică din Paris adaptări după ”Faust” de Goethe, după canturile III şi V din “Divina Comedie” de Dante şi din al doilea capitol al romanului lui Bulgakov, ”Maestrul şi Margareta”.


Preţ bilete: 30 lei (integral) şi 25 lei redus (elevi, studenţi şi pensionari)

www.doctorsstudio.org

DEMONI de Lars Norén

Traducerea: Asa Apelkvistşi Sînziana Demian

Regia: Lorena Zăbrăuţanu

Personaje:

Frank: Alex Fifea

Katarina: Lorena Zăbrăuţanu

Jenna: Sînziana Nicola

Tomas: Lucian Iftime 

Taguri: