[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/04/2013
Colecţionarul, premieră la Teatrul de Artă Bucureşti
Bucureşti

Colecţionarul, Teatrul de Artă Bucureşti, 24 aprilie, ora 20.15. Preţ bilete: 25 lei. Adresa: Str. Sfântul Ştefan 21, Sector 2, 0737.904.932

Colecţionarul, premieră la Teatrul de Artă Bucureşti

“Colecţionarul”, de Mark Healy, o adaptare după romanul omonim de John Fowles, va avea premiera oficială miercuri, 24 aprilie, ora 20.15, la Teatrul de Artă Bucureşti.

Spectacolul, regizat de Theo Herghelegiu, îi are în distribuţie pe actorul englez Archie Whyld şi pe actriţa Adriana Pârvu. După ce în spectacolul “Emigreişăn Drim”, Teatrul de Artă punea întrebări despre emigrarea românilor (mai ales la Londra), “Colecţionarul” îl prezintă pe Archie Whyld, actor britanic “emigrat” în România. Un spectacol inedit, primul al Teatrului de Artă Bucureşti, cu un actor britanic. Spectacolul se va juca în limba engleză, cu supratitrare.

“Colecţionarul” vorbeşte despre tirania iubirii, dar şi despre sacrificiile pe care le cere actul creaţiei. Este un spectacol despre irepresibila dorinţă din om de a ucide ceea ce nu poate poseda. Un spectacol despre nebunie şi despre normalitate, întru onesta recunoaştere a faptului că nimeni nu mai ştie unde se termină una şi unde începe cealaltă. O întâmplare cu un bărbat şi o femeie, puşi într-o situaţie-limită şi aflaţi într-un raport inegal de victimă – călău. O poveste despre cum se hrăneşte arta cu pasiune, dar şi cu moarte, cu sensibilitate, dar şi cu orori. Un spectacol despre voluptatea manipulării.

Alături de Theo Herghelegiu, şi-au pus amprenta şi de cei doi actori, Archie Whyld şi Adriana Pârvu, Bitză (muzica), Andreea Duta (coregrafie), Dan Titza (decor şi grafică), Sandra Galan (costume) şi Cinty Ionescu (Video).

Taguri: