[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 21/02/2014

byron lansează Melancolic

byron lansează Melancolic

Trupa byron se pregăteşte de lansarea albumului Melancolic. Astfel, muzicienii români vor susține o serie de trei concerte pentru prezentarea acestuia: două la București, în clubul The Tube (21 februarie) și Studio Hermes (22 februarie), și unul la Cluj Napoca, la Euphoria Music Hall (23 februarie).

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 şi s-au desfăşurat la Bucureşti în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. byron a colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs (HBO), care a coordonat muzica de film şi pentru producţiile The Butterfly Effect 3, California Dreamin sau documentarul Born and Bred.

Toate cele trei concerte îi au ca invitați speciali pe britanicii de la Vienna In Love – trupă cu rădăcini atât în rockul clasic cât şi în cel contemporan, fiind influenţaţi de trupe precum U2, The Cure, Placebo sau The Killers. Albumul lor de debut, A Modern British Icon, a fost lansat în decembrie 2013.

Preview album byron – Melancolic. Invitaţi: Vienna In Love (Londra, UK)

Vineri, 21 februarie 2014, ora 22:00

The Tube (Str. Lipscani nr. 30-34, Bucureşti)

Sâmbătă, 22 februarie 2014, ora 22:00

Studio Hermes (str. Şelari nr. 16, Bucureşti)

Duminică, 23 februarie 2014, ora 21:00

Euphoria Music Hall (Str. Mănăstur nr. 2-6, Cluj)

Biletele pentru concerte se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta.

Taguri: