[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/05/2015
Doar 5.000 de abonamente, disponibile pentru festivalul UNTOLD

Doar 5.000 de abonamente, disponibile pentru festivalul UNTOLD

S-au vândut 30.000 de abonamente la festivalul UNTOLD. Cu două luni înainte de începerea evenimentului, mai sunt disponibile la vânzare doar 5.000 de astfel de tichete.

Vestea bună este că acestea pot fi achiziționate la ofertă specială, de 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, ofertă de preț ce va fi valabilă până la 21 mai.

AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România, în perioada 30 iulie – 2 august 2015.

Alături de ei, pe scenele festivalului din Cluj-Napoca, vor performa peste 150 de artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa,Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie  Tomiie, Duke  Dumont, Michael  Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Și abonamentul VIP este disponibil până la 21 mai 2015 la prețul de 449 lei plus taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriatcu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.