[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/10/2016
Tenorul Alessandro Safina şi-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul artist și ce așteptări are

Tenorul Alessandro Safina şi-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul artist și ce așteptări are

Vineri, şarmantul tenor italian ALESSANDRO SAFINA a împlinit 53 de ani.

Chiar dacă și-ar fi dorit să își petreacă ziua de naștere alături de sufletul său pereche, frumoasa româncă Laura Maria Calafeteanu, dar și alături de fiul lor adorabil, Alessandro Safina va sărbători marele eveniment câteva zile mai târziu, imediat după reîntoarcerea sa din Mexic, de la unul dintre cele mai importante festivaluri culturale, unde a concertat  în calitate de  invitat special.  

Ajuns la această vârstă onorantă, Alessandro Safina declară că este un om împlinit atât în plan personal cât și profesional, iar maturitatea, optimismul și planurile proiectelor de viitor îi întăresc tot mai mult convingerea că prin pasiune, dăruire, perseverență, seriozitate și sinceritate,  va continua sa atingă cele mai înalte cote ale fericirienorul italian Alessandro Safina, originar din Toscana, binecuvântat cu talent, eleganță și carismă, dar și cu un chip frumos și distins, este binecunoscut ca solist de operă și pop-opera în toate colțurile lumii. După concertele de succes susținute în țara noastră, a cucerit,  fără îndoială, și inimile românilor.

După aplauzele fulminante primite din partea celor aproximativ  4.000 de spectatori care au luat parte la cel mai recent concert de la Sala Palatului, artistul a acceptat invitația organizatorilor Premium Booking de a se reintoarce la noi, cu un nou concert, de această dată, la Cluj.

În acompaniamentul unei orchestre simfonice impozante, prestația lui Alessandro Safina va avea loc pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19:30. Biletele sunt disponibile la preturi diferite, în funcție de categoria de loc, atât online prin  www.bilete.ro și  www.eventim.ro  cât și din magazinele partenere ale acestora: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV,  Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Cu vocea sa inconfundabilă și ardoarea stilului interpretativ care îl caracterizează, Alessandro Safina îi va încânta pe spectatorii din Cluj cu melodii pop-opera emoționante, în ton cu atmosfera minunată a sărbătorilor de iarnă.  

Din concertul de la Cluj, nu va lipsi melodia care l-a făcut celebru în toată lumea, ”Luna” (Only You), cea care a fost una din temele principale ale coloanei sonore a serialului CLONA, devenită ulterior hit la nivel mondial datorită subiectului său controversat, ce evidențiază contrastul dintre două lumi complet diferite: cultura braziliană și lumea arabă. Coloana sonoră i-a inclus și pe Michael Bolton, Sting, Dido, Shakira, Elton John, Sarah Brightman, Groove Armada.